2777
2789
آره ان شاءالله خدا کمک کنه طبیعی دوست دارم 

به سلامتی عزیزم 🙏🙏🙏

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم خیلی التماس دعا  من تو ادرارم چند وقت پیش یکم پروتئین بودش دعا کن چیزی نباشه  ...

جانم حتما هیچی نبست مراقب خودت و نی نی باش😍

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
جانم حتما هیچی نبست مراقب خودت و نی نی باش😍

ممنونم عزیزم ان شاءالله 

خیلی دعام کن 

ان شاءالله که خدا قسمت و صلاحمون بدونه سالم و صالح برامون حفظ کنه و کامل و صالح به موقع دنیا بیان

من هفته ۳۶ هستم ولی بچه دو هفته رشد نکرده برای همین بهم استراحت داده وقتی بچه سفالیک باشه پاش رو کش ...

سلام خوبی چی شد سونوگرافی رفتی ؟

اون موقع دورسرش اینا رشد نکرده بود چجوری بود ؟

سلام خوبی چی شد سونوگرافی رفتی ؟ اون موقع دورسرش اینا رشد نکرده بود چجوری بود ؟

سلام عزیزم دنیا اومده امروز 20 روزش تمومه و سالمه سالمه 2900 دنیا اومد

سلام عزیزم دنیا اومده امروز 20 روزش تمومه و سالمه سالمه 2900 دنیا اومد

خداروشکر هزار مرتبه شکر ،مبارک باشه به سلامتی باشه ان شاءالله و همیشه سالم باشه و خوش قدم

یعنی تا 38هفته استراحت مطلق کردی ؟اونوقت چند هفته طبق کدوم سونوگرافی ها زایمان کردی ؟

منم سونوگرافی دادم ،بیست و نه هفته پنج روز ،همیشه سونوگرافی هام یه هفته از پریود بیشتر بود اما این سری از تاریخ پریود پنج روز هم کمتر بود نمیدونم طبق کدوم حساب کنم تاریخم رو ،دورسرش بزرگ بود یکم و گفت بطن جانبی مغز حداکثر نرمال ، دعا کن بالاتر نره سالم باشه 

خداروشکر هزار مرتبه شکر ،مبارک باشه به سلامتی باشه ان شاءالله و همیشه سالم باشه و خوش قدم یعنی تا 3 ...

عشقم امیدوارم سالم و سلامت نی نی دنیا بیاد هفته 3

خداروشکر هزار مرتبه شکر ،مبارک باشه به سلامتی باشه ان شاءالله و همیشه سالم باشه و خوش قدم یعنی تا 3 ...

عشقم امیدوارم نی نی سلامت دنیا بیاد هفته 39 زارین شدم و نه تا آخرش مطلق نبودم دو هفته فقط استراحت کردم

عشقم امیدوارم نی نی سلامت دنیا بیاد هفته 39 زارین شدم و نه تا آخرش مطلق نبودم دو هفته فقط استراحت کر ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

یعنی باز سونوگرافی دادی ؟

اون سونوگرافی الکی یه چیز گفته بود ؟چی بود منظورش ؟

ممنون عزیزم ان شاءالله  یعنی باز سونوگرافی دادی ؟ اون سونوگرافی الکی یه چیز گفته بود ؟چی بود ...

سونو الکی نبود دکتر از رو شکمم گفت دیگه رشد کرده نمیخواد استراحت کنی ورم هم خیلی زیاد بود گفت حتما پیاده روی تو دوباره شروع کن  

سونو الکی نبود دکتر از رو شکمم گفت دیگه رشد کرده نمیخواد استراحت کنی ورم هم خیلی زیاد بود گفت حتما پ ...

آها درسته ، منم دعا کن ان شاءالله هفته بعد باز سونوگرافی دارم دعا کن رشدش خوب باشه و بطن جانبی مغزش خوب باشه و پایین اومده باشه و سالم و صالح بیاد بغلم 

آها درسته ، منم دعا کن ان شاءالله هفته بعد باز سونوگرافی دارم دعا کن رشدش خوب باشه و بطن جانبی مغزش ...

عزیییزم نی نی خوشگلت حتما سالمه استرس نگیر