2777
2789

من تا الان هم ترشح ندارم و هفته ۲۹ آره خیلی خارش داشتم هنوز هم دارم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خارش رو چکار میکنی ؟ منم دعا کن من ترشح دارم  حرکت هاش چجوریه تو طول روز ؟ حس میکنی جاش تنگ ...

حرکتهاش خوبه با اینکه خارش داشتم ترک نخورد چرب میکنم بهتره هگه بهم میگفتن نخارون ولی جات خالی چنان با ناخن میوفتم تو جون خودم آخرش زخم میشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
حرکتهاش خوبه با اینکه خارش داشتم ترک نخورد چرب میکنم بهتره هگه بهم میگفتن نخارون ولی جات خالی چنان ب ...

کمرت اینا هم ؟

تو تاریک هات دیدم نگران بودی ؟خوب شد 

حرکت هاش چند تاش مثلا تو طول روز و چطوریه که خوب باشه ؟

من ترشح دارم دعام کن ان شاءالله چیزی نباشه 

کمرت اینا هم ؟ تو تاریک هات دیدم نگران بودی ؟خوب شد  حرکت هاش چند تاش مثلا تو طول روز و چطوری ...

عزیزم امیدوارم ترشح هیچی نباشه ولی دکترت بگو شاید عفونت ادرار باشه که تو بارداری خیلیییی شایع هست منم یک دوره گرفتم و حرکتهاش خوبه ولی هنوز نگرانم الان هم با گریه دارم برات تایپ میکنم شنبه معلوم میشه

عزیزم امیدوارم ترشح هیچی نباشه ولی دکترت بگو شاید عفونت ادرار باشه که تو بارداری خیلیییی شایع هست من ...

هی فکر میکنم کیسه ابه،شما چی شدید ؟

منم ان شاءالله شنبه نوبت دکتر و سونوگرافی دارم 

خیلی دعام کن دلت شکسته منم دعات میکنم ،

تنها پناهمون خداعه ،ان شاء الله که قسمت و صلاحمون باشه سالم و صالح حافظش باشه و به موقع کامل دنیا بیان 

هی فکر میکنم کیسه ابه،شما چی شدید ؟ منم ان شاءالله شنبه نوبت دکتر و سونوگرافی دارم  خیلی د ...

ببین ترشح کیسه آب زرده و خون قاطیش هست بیخود به دلت بد راه نده منم یه روز فکر کردم کیسه آبم پاره شده آخر شب بود زنگ زدم اورژانس گفتم آمبولانس نمیخوام ولی حالتهام رو گفتم گفتش هیچی نیست الکی استرس نگیر

گرفتی ترشح هات آبکی و رقیق و سفید بود ؟

نمیدونم فقط مثل همیشه نبود خودم فهمیدم دکتر آزمایش نوشت عفونت بود