2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭😭 تو مامانتم نیست ای خدا😥😭😭😭😭 تو دیگ چکار کنی خدا صبرت بده عزیزم من خیلی از دردلامو با پ ...

از دلتنگی زیاد هممون فشارخون گرفتیم .... همش سر درد داریم من که دیگه چشامم درد میکنه از بس گریه کردیم ولی چکار میشه کرد راضیم به رضای خدا .. خیلی سخته تو شهر غریب پدر و مادرتم نباشن😔😔

بیشتر قدر مادرت رو بدون 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خدا رحمتشون کنه‌ منم ویروز داشتم ب خودم میگفتم خدایا معجزتو بهم‌نشون بده پدرمو زنده کن

میفهممت؛منم زمانی که هنوز پدرمو دفن نکرده بودن همش میگفتم خدایا یعنی میشه الان بیدار بشه 😢😢

کاربری سومم   
خاک برا من سردی نیورررد

ازخداوند بخواین که صبرتون بده

انشاءالله که صبرتون میده

همیشه باخودتون تکرارکنین انالله واناالیه راجعون

همه ازخداییم وبه خدابرمیگردیم

عاقبت همه مرگه ومرگ پایان زندگی نیست

الهی وربی من لی غیرک
خدارحمت کنه پدرتو،،وبه شماهم صبربده...ولی عزیزم غم مرگ پدرهمیشه تودلِ آدم میمونه وهرروزنبودش بیشتراز ...

من تا ۶ ماه پیش هر شب تو خواب بود.منم بیقرارش بودم حسابی افسردگی  گرفته بودم هی هرشب خواب پدرم صب ک پل میشدم چقدر دلم براش تنگ میشد بهش گفتم بابا تورخدا دیگ ب خداب من نیا  من خیلی حالم بد میشع نیا بزار زندگیمو بکنم پدر. دیگ ازون ردز دیگ نیومد اینقد دلتنگش شدم دوشب پیش فاتحه خوندم گگفتم بیا بخوابم پدر اومد ولی اصلا باهام حرف نزد کلا مث غریبها بود خیلی الم گرفت گفتم حتما از دستم ناراحته

من ب عمق مردن پدرم ک فکر میکنم از خدا بیزار میشم کلا ی لحظه کافر میشم 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
زمان میبره  ولی به این فکر کن که بهترین موقعیت و جایگاه را الان دارن

عزیزم.من همش پیش خودم میگم الان بابام اونجا تنهاس.تاریکه.اون هیچ جا بدون مانمیرفت.الان اونجا چکارمیکنه

چیشد فوت کردن؟ من این اخریا همش دستشو میبوسیدم و پدرم میگفت دختر خوبی شدی😇😭😭😭 د ۶ ماهه حامله ...

خیلی غیر منتظره بود اصلا فکرش رو هم نمیکردیم کاش لااقل یه روز مریض بودن یا انقدر وابستشون نبودیم که انقدر شکه نمیشدیم

شبش گفتن دستم درد میکنه این دستشون هم قبلا شکسته بود فکر کردن مربوط به اونه صبح یه دفعه گفته بودن حالم بده رفتن بیمارستان همونجا در جا سکته کردن و تمام  

خیلی غیر منتظره بود اصلا فکرش رو هم نمیکردیم کاش لااقل یه روز مریض بودن یا انقدر وابستشون نبودیم که ...

من پدرم تو خونه فوت کرد روز اخری  بود من از صب تا عصر ساعت شش همونجا بودم بعد ک رفتم فوت کرده پدر منم میگف سر دلم درد میکنه اما ب شدت از دکتر میترسید  نمیرفت دکتر میگف خوب میشم ک برادرم رف میوه بهره بیاره ک تموم کرد یادمه همش برادرامو صد ا میکرد بعد پدر مادرشو دورش بگردم خداحافظی اخرو باهاش کردم 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
عزیزم.من همش پیش خودم میگم الان بابام اونجا تنهاس.تاریکه.اون هیچ جا بدون مانمیرفت.الان اونجا چکارمیک ...

خوب مشکلت دقیقا همینه 

منم پدرم را از دست دادم و خیلی هم دوستش داشتم ولی خیلی دوران را خوب پشت سر گذاشتم و فکر میکنم دلیلش این بود که از ته قلبم اعتقاد داشتم بهترین جا الان نصیبش شده و همیشه هم ازش کمک میخوام چون تصوز میکنم اون الان جایگاه خیلی بالاتر و بهتر از ما داره

عزیزم درست میگی.منتها نمیدونم چطور اینو بخودم بقبولونم

تصورت را از دنیای دیگه تغییر بده 

با کتابهابی که هست با فیلمهای خوب و حتی قران 

اینا تصورات خوبی برات میسازه و اعتقادات زیبا بهت میده 

تصورت را از دنیای دیگه تغییر بده  با کتابهابی که هست با فیلمهای خوب و حتی قران  اینا ...

خیلی دوست دارم بدونم راجبش که آروم بگیرم .چون دارم خودمو بچمون ازبین میبرم.دختر۶ماهه ام

خیلی دوست دارم بدونم راجبش که آروم بگیرم .چون دارم خودمو بچمون ازبین میبرم.دختر۶ماهه ام

خوب بذار کمکت کنم 

چی فکر میکنی درباره پدرت ؟

الان چه تصوراتی از ایشون دارید ؟

رابطه تون قبلا چطور بود؟ 

اگر کمی ازتون اطلاعات داشته باشم بهتر میتونم کمکتون کنم