2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

3002 بازدید | 59 پست

سلام دوستان.من دوهفته اس پدرم فوت شدن بیماربودن ..اما توی جا نیفتادن  .سنشم ۶۸سال بود.‌.راستش من هنوز نتونستم مرگشو قبول کنم .هی راه میرم میگم چراابنجوری شد چرا اونجوری شد البته تو دلم..میخواستم ببینم چقدر میکشه آدم عادت کنه و قبول کنه..تواین شرایطم نمیتونم به دختر ۶ماهه ام برسم..خدایااا

خدا رحمت کنه 

من بعد ۴ماه هنوز بیمار فوت پدرم هستم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنام خدا اینجانب پدرم ۶۰ سالگی یعنی پارسال فوت کردند.

هرچی بیشتر میگذره ب شدت دلتنگتر میشم

ب حدی ک اب تو گلوم میشکنه از شدت دلتنگی

نمیتونی فراموش کنی فقط عادت میکنی ک زندگیتو بگذرونی

سلام قلب پدر💔

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

من بعد از فوت بابا افسردگی گرفتم تحت درمان روانشناس و روانپزشک قرار گرفتم 

خدابیامرز بابای من 68 سالش بود و 13 ماهه ندیدم روی ماهش 😭😭😭😭

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

خدا رحمتشون کنه منم نزدیک دو ساله پدرم و از دست دادم هنوزز باور ندارم همش فکر میکنم الانه که قفل د ...

خدا رحمتشون کنه‌

منم ویروز داشتم ب خودم میگفتم خدایا معجزتو بهم‌نشون بده پدرمو زنده کن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

خدا پدرتون رو بیامرزه و بهتون صبر بده خانمی 🖤🖤هیچوقت عادت نمیکنی جای خالیشون با هیچ چی پر نمیشه .. مخصوصا وقتی میری خونه پدر و مادرت و میبینی نیستن .. من ۸ ماهه مادرم و ۵ ماهه پدرم تنهامون گذاشتن .. هر ثانیه تو فکرمن .. اصلا باور نمیکنم دیگه تو این دنیا نیستن و نمیبینمشون ... یه لحظم خندس و بعدش یادم میفته که عزیزترینام نیستن زار میزنم 😔😔😔 خیلی سخته .. دلتنگشونم بشدت 😔😔😭😭😭😔😔😔

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔