2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 59 پست
خدا رحمتشون کنه منم نزدیک دو ساله پدرم و از دست دادم هنوزز باور ندارم همش فکر میکنم الانه که قفل د ...

وای خدا گفتی دیروز زنگ در و خواهرم زد درست عین خداببامرز باباااااام 😭😭😭 گفتم حتما بابا ست ولی بابا کجا بود

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

خدا پدرتون رو بیامرزه و بهتون صبر بده خانمی 🖤🖤هیچوقت عادت نمیکنی جای خالیشون با هیچ چی پر نمیشه .. ...

علت فوتشون چی بود؟ چندسالشون بود؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه هیچوقت من که هنوز غم و حسرت و چرا و اما و اگر ولم نمیکنه

چیشد فوت کردن؟

من این اخریا همش دستشو میبوسیدم و پدرم میگفت دختر خوبی شدی😇😭😭😭

د

۶ ماهه حامله بودم پدر فوت کرد

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

خدا پدرتونو بیامرزه

انالله واناالیه راجعون

سخته ولی خاک سردی میاره

به این فکرکنین که همه باید بریم پدرتون رو ازدست ندادین بلکه فقط یه مدت دیدارتون به تعویق افتاده

زیادبراش قران بخونین صدقه بدین

الهی وربی من لی غیرک

خدارحمت کنه پدرتو،،وبه شماهم صبربده...ولی عزیزم غم مرگ پدرهمیشه تودلِ آدم میمونه وهرروزنبودش بیشترازروزقبل آزارمیده آدمو...من هنوزبعدازیکسال ونیم نمیتونم باورکنم پدرعزیزم روازدست دادم😭

من بعد از فوت بابا افسردگی گرفتم تحت درمان روانشناس و روانپزشک قرار گرفتم  خدابیامرز بابای من ...

خدا رحمتش کنه

من حامله بودم ۶ ماه وقتی ک زایملن کردم ی افسردگی گرفتم تا همین یکماه پیش ک سر سال پدرم شد  ب خودم اومدم ی دوره قرصم خوردم تازه

علت فوتشون چی بود؟ چندسالشون بود؟ 

مادرم ریه ش رو از دست داد فیبروز ریه داشت تو بیمارستان تنهام گذاشت و پدرمم از غم دوری مامانم تو ۳ ماه قلبش گشاد شد و ریه ش از دست داد کلیه هاش از دست داد و افسردگی شدید گرفت ... دقیقا تو همون اتاق بیمارستان رو همون تخت با همون حالت پدرمم تنهامون گذاشت 😔😔😭😭

دلم براشون یه ذره شده 😭😭😭😭 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مادرم ریه ش رو از دست داد فیبروز ریه داشت تو بیمارستان تنهام گذاشت و پدرمم از غم دوری مامانم تو ۳ ما ...

ای وای خدا صبرت بده 

خواهر و برادر داری؟ 

خدا پدرتون رو بیامرزه و بهتون صبر بده خانمی 🖤🖤هیچوقت عادت نمیکنی جای خالیشون با هیچ چی پر نمیشه .. ...

😭😭😭😭 تو مامانتم نیست ای خدا😥😭😭😭😭 تو دیگ چکار کنی خدا صبرت بده عزیزم من خیلی از دردلامو با پدرم میکردم الان ک فوت شده خیلیییی احساس تنهایی میکنم اما باز خدارشکر مادرم زنده خست تو  میکینی

خدا رحمتش کنه من حامله بودم ۶ ماه وقتی ک زایملن کردم ی افسردگی گرفتم تا همین یکماه پیش ک سر سال پدر ...

من نردیک شش ماه افسردگی شدید گرفتم و تحت درمان روانشناس و روانپزشک بودم خیلیییییییی سخت گذشت در حالی هم که درمانم تموم نشده بود به توصیه برادرم قرص هامو بی اطلاع پزشک قطع کردم و دیگه مرلجعه نکردم 

ای وای خدا صبرت بده  خواهر و برادر داری؟

ممنون خانمی .. خدا صبر و ایمان قوی داد که تونستیم تحمل کنیم .. خیلی زیاد سخته .. بله عزیزم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔