2777
2789
عنوان

عشق سابق

972 بازدید | 94 پست

سلام خواهش میکنم قضاوت نکنید یه آقایی هست تو فامیل الان عزادارم پسر عمه می فوت کرده پسرعموی اون آقا هم میشه همه میدونن وقت مجردی عاشق من بوده الان من متاهلم بچه هم دارم رسم داریم شبا جمع میشیم خونه عمه م تا چهل اون آقا اصلا همسن هاش نمیان حتی بردار و خواهراش نمیان ولی اون هرشب میاد از نگاهش رفتارش خوشم نمیاد خیلی معذبم تا چهل هم این برنامه هست چه رفتاری از خودم نشون بدم به نظرتون شام میخوره میره جلو در وایمیسه تا من برمیگردم از دخترا میشنوم من که رفتم اونم میره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حتی ارزش اینکه ذهنتو درگیرش کنی هم نداره

یعنی چی که چشمش دنبال زن متاهله ؟!

اگه علاقه اش محکم بود و لیاقتتو داشت الان زن یکی دیگه نبودی

جوری رفتار کن انگار با تَرَک دیوار برات فرقی نداره

پدر عاشقی بسوزه 😮💨😮💨😮💨به نظر من بهانه بیار گاهی شبا نرو یا دیر برو زود برگردبا همسرت برو ببین ...

شوهرم دوسه شب اومد دیگه نمیاد منم مجبورم موقع شام اونجا باشم عمه م میگه بیا کمک

کاش میشد همون موقع با اون ازدواج میکردم بدبخت شدم اما دیگه خیلی دیره دوست ندارم دیگه اونم فکرو عذاب ...

بهمتون ابراز علاقه هم کرده بود قبل ازدواجتون؟

خبری نیست دیگه از سرزمین مادری

شما فقط اونو نادیده بگیر اون موقعه که مجرد بودی کور بود ک بیاد تو رو بگیره الان بزار ببینه دلش آتیش بگیره مردهای بی لیاقت باید تو بی لیاقتی خودشون بسوزن

معجزه میکنه برات خدایی که صبوری هات رو دیده...