2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
خوب چرا اینهمه استرس .ما با اینکه رعایت میکردیم همسرم کرونا گرفت اما خدارو شکر خوب شد بعد ده روز .زن ...

کاش میتونستم کنار بیام از اینکه این همه رعایت کنی آخر بگیری بیشتر میترسم😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره یعنی هیچ کس عین من نیست؟؟یعنی هیچ کس خریداشو نمیشوره ضدعفونی نمیکنه الکل نمیزنه فقط منم ...

نه عزیزم

من هم خریدهام رو میشورم 

بیرون میرم دست کش و ماسک استفاده میکنم 

ولی دیگه اینقدر سرچ نمیکنم.

پلاستیک ها رو دور میندازم

باورت میشه اگه من بودم تا الان مرده بودم از بس میترسم😭مشاوره هم رفتم دیگه فایده نداره باید برم روان ...

چرا نمیخوای قرص بخوری من نمیدونم شاید به حرف من هم نخوای گوش بدی عزیزم لزومی نداره به کسی بگی اگه اذیت میشی که میخوای بری پیش روانپزشک 

دوم اینکه مگه وقتی کلیع ات مشکل داره پیش متخصص کلیه نمیری؟

خوب الان هم روانت مریض شده نمیتونی از زندگیت لذت ببری خواب خوب نداری و...پس لازمه بری پیش متخصصش 

بعد هم دارو درمانی که انجام میدن برای چندماهه بعد کم کم قطع میکنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
منم مثل خودتم همه چیو میشورم.اونایی هم که قابل شستن نیست میریزم تو ظرف یا نایلون جاشو میندازم دور

آخه بدبختی اینکه بازم یه سری چیزا هست کلا خودشه و خودش اونارو چیکار میکنی مثلا من یه دفتر خریدم بهش تا دو هفته دست نمیزنم شما کلا این مدل خریدارو چقدر میزاری کنار؟

نه عزیزم من هم خریدهام رو میشورم  بیرون میرم دست کش و ماسک استفاده میکنم  ولی دیگه اینق ...

آخه یه سری خرید هست نمیشه حتی از بسته درآورد مثلا دفتر مثلا من یه بسته آبرنگ خریدم چون فروشنده دست زد بازش کرد نشونم بده میترسم استفاده کنم البته همسرم واسم خریده یه بسته مدادرنگی خریدم ۶روزه بهش دست نزدم

آخه بدبختی اینکه بازم یه سری چیزا هست کلا خودشه و خودش اونارو چیکار میکنی مثلا من یه دفتر خریدم بهش ...

دفتر و اینارو میزارم تو یه نایلون تمیز.بعد از دو سه روز برمیدارم استفاده میکنم

منم همه چیو میشورم و ضدعفونی میکنم ولی تو زیادی سختش کردی

واسه من شستن و ضدعفونی کردن تبدیل شده به روتین زندگیم

چرا نمیخوای قرص بخوری من نمیدونم شاید به حرف من هم نخوای گوش بدی عزیزم لزومی نداره به کسی بگی اگه اذ ...

آخه من افسردگی ام دارم پنیک هم دارم همش دارم تلاشمو میکنم بزارم کنار دلم مهمونی میخواد دلم دورهمی میخواد گردش و مسافرت میخواد

دفتر و اینارو میزارم تو یه نایلون تمیز.بعد از دو سه روز برمیدارم استفاده میکنم منم همه چیو میشورم و ...

من عذابمه خرید بشورم به حدی میشورم دستام داغونه