2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
يعنى بعد يکسال همچنان معتقديد کرونا از اجسام منتقل ميشه؟کرونا يه ويروس تنفسيه احتمال انتقالش از اجسا ...

من الکل استفاده نمیکنم زیاد چون همش خونم فقط خریدارو میشورم اونم واسم عذابه

شوهر من کلا نیست تا ۱۰ شب یه موقع هایی از سرکار چند وقتیه اگه اگه بتونه بیاد یا همون آخرش بیاد بریم ...

خودت ببر بیرون

برید یه دور کوچیک پیاده تو کوچه بزنید بیایید

یا اگه پشت بوم درچینی شده دارین ببر اونجا بازیش بده.الانم هوا خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت ببر بیرون برید یه دور کوچیک پیاده تو کوچه بزنید بیایید یا اگه پشت بوم درچینی شده دارین ببر او ...

پشت بوم که نمیتونم برم حیاط دارم اونم اصلا حرفشو نزن چون محل رفت آمدمونه فقط بغل نگهش میدارم اونم هی اشاره میکنه به در... بیرونم بدم میاد دست به کلید و دستگیره در و اینا بزنم

پشت بوم که نمیتونم برم حیاط دارم اونم اصلا حرفشو نزن چون محل رفت آمدمونه فقط بغل نگهش میدارم اونم هی ...

خب حیاط میبری کفش پاشه.انقدر سخت نگیر.دست به دستگیره هم زد دستشو ضدعفونی کن

فقط اینو میدونم هرکی روهرچی حساس باشه بدتر میشه.اینقدرسخت نکن زندگیو واسه خودت وشوهرتوبچت.. کرونافقط مال منوشمانیست واسه همست. هرکاربقیه کردن ماهم میکنیم یه مقدارازلحاظ اجتماعیشومحتاط باش بقیشوبسپاردست خدا..اونه که تعیین میکنه ماکی وچه زمانی وباچه وسیله ای مریض بشیم وخدای نکرده ازدنیابریم از اون نخوادیه برگ از درخت نمیفته

فقط اینو میدونم هرکی روهرچی حساس باشه بدتر میشه.اینقدرسخت نکن زندگیو واسه خودت وشوهرتوبچت.. کرونافقط ...

دارم تلاشمو میکنم دارم دونه دونه واسه خودم حلش میکنم

اگه بخوام خالی کنم بدتره میکنم مالیده شده به بسته تازه خلی چیزا اصلا بسته نداره اصلا نمیتونم باهاش ک ...

سلام جانم 

خوبی خانمی

داشتم علت تیر کشیدن رحم رو سرچ میکردم تاپیک چندسال پیش شما اومد  رفتم بقیه تاپیکاتم دیدم 

چقد عین منی 

خیلی شبیه منی اخلاقت

الان رسیدم به این تاپیکت 

ببین دقیقا منم عین خودتم 

تازه بدتر

اگه تو ۱۰ روز دست نمیزنی من گاهی فراموشش میکنم خریدمو خخخ

یه شلوار گرفتم دو ماه پیش  کلی الکل زدم گذاشتم تو هوای آزاد ولی هنوز جرات ستفاده ندارم

در مورد مواد خوراکی  خیلیا دیدم رعایت نمیکنن  ولی من همه چیز رو اول الکل میزنم بعد یه اسکاچ جدا دارم  همه رو میشورم پفک و نوشابه و بسکوییت و میوه و شامپو و گوجه و بادمجون ...

اوایل ماکارونی رو هم میشستم ولی دیدم اب میره توش فقط الکل میزنم و  یه چند روز گوشه ی یه اتاق بعد دو هفته میزارم تو کابینت بعد استفاده میکنم

از بهمن ۹۸ تا حالام نه رستوران رفتم نه کافی شاپ و کافه و ....

گاهی فامیلا تیکه میندازن میگن والا ما رفتیم بستنی خوردیم غذا خوردیم چیزیمون نشد

ولی من نمیتونم کنار بیام

هیچ جا هم نرفتم جز چندبار خونه بابام اینا و بابای همسرم اونم اگه به من بود نمیرفتم

شاید ما دیگه وسواس فکری گرفتیم

ولی خودتو اذیت نکن فقط ماسک خیلی مهمه

و اینکه دست آلوده نزنی به چشم و دهن و دماغ

وسایل فروشگاهی و خریدهاتم یخورده الکل بزن بزار یه روز بمونه استفاده کن 

هرچند میگن از سطوح احتمالش کمه ولی من واسه همون احتمال کم هم رعایت میکنم

سلام جانم  خوبی خانمی داشتم علت تیر کشیدن رحم رو سرچ میکردم تاپیک چندسال پیش شما اومد  ر ...

سلام گلم خداروشکر هزار مرتبه شکر من خیلی حالم بهتره خیلی بهترم هنوزم اینگارارو میکنم ولی خیلی حساسیتم کمتر شده راحت تر میشورم راحت تر میگیرم راستش من دیدم تهش هیچی نیست مگه چقدر زنده ام بخوام خودمو داغون کنم پس حساسیتمو کم کردم حتی بیرون بستنی شابمیوه خوردم دیگه دستامو مدت زولانس نمیشورم کمش کردم خیلی بهترم در کنارش رفتم روانشناس قرص آرام بخش مصرف میکنم الان خیلی بهترم