2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

612 بازدید | 74 پست

سلام

خانما من هر چی میخرم که نشه ضدعفونی کنم میزارم دو هفته بمونه استفاده میکنم خسته شدم از این شرایط همش یه چیزی و میخوام زودتر استفاده کنم یا لازمش دارم حتی الکل زدن هم آرومم نمیکنه میبینم بعضیا چقدر راحت بدون ضدعفونی کردن زندگی میکنن کرونا هم نگرفتن عصبیم میکنه هم نمیتونم کنار بیام با این موضوع خیلی عذابم مثلا همش سرچ میزنم سطح پلاستیک کرونا چقدر میمونه روش الان کلی خرید کردم ۱۰روزم گذشته هنوز بهش دست نزدم مثلا اگه ۹روز باشه هم بهش دست نمیزنم خیلی خودخوری میکنم عذابمه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زیادی حساس بودن هم خوب نیست ... وقتی چیزی میخری نایلونش رو عوض کن ، مواد داخلش که خوبه دیگه بریز تو چیزی ... بعد هم اصلا اینطور نیست که کورنا ۱۴ روز روی سطوح بمونه .... الان نتایج آزمایشات میگه خیلی کم رو سطوح هست و بیشتر تو هواست از طریق حرف زدن و عطسه و اینا پخش میشه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

عزیزم منم این طور بودم زندگیم نابود تا اینکه چند تا مقاله خوندم ک کرونا از سطوح منتقل نمیشه فقط ماسک و فاصله اجتماعی میگه اگر فرد کرونایی تو خونه ندارید ضدعفونی نکنید 

دختر دست بردار انتقال سطوح خیلی کم و نادره تو خیلی از مقالات و دکترها هم گفتن فقط دستاتو بشور ماسک ...

من بیرون نمیرم چی بشه...

اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم😭

الهی بمیرم برات😔عزیزم خودشون الان بعد یه سال مسخره کردن مردم گفتن سطوح رو بیخیال شید کرونا تو هواهست...

تمرین کن با خودت بذار از سرت بیفته.من که از همون اولم هیچ سطحیو ضدعفونی نکردم هرچی هم خربدم استفاده کردم فقط میوه اینا رو همون لحظه شستم گذاشتم یخچال..تورو خدا به خودت رحم کن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

واقعا لازم نیست این همه احتیاط..الان پزشکافهمیدن احتمال انتقال کروناازسطوح خیلی کمه و نادر...ازراه هواوتنفسه...من از بیرون خرید میکنم پاکت شیرونوشابه واین چیزارومیشورم اونم به خاطرگردوخاک واین چیزابقیشم که قابل شستن نیست نمیشورم .تاحالام کرونانگرفتیم...ولی ازلحاظ ماسک وشستن دست واین چیزاخیلی رعایت میکنیم

من از اولی که کرونا اومد هیچیو ضدعفونی نکردم، میبینس که سالمم. تازه بهت بگم الکل واسه ریه ضرر داره.

الکل استفاده نمیکنم بیرونم نمیرم مشکلم همینه فقط😭

افسرده شدیم وسواسم گرفتیم همش تو خونم با یه پسر یه ساله😭

منم مثل تو عزیزم دلم زندگی عادی مونو میخواد سفر میخواد نفس کشیدن میخواد ساده ترین نیازای یه انسان

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
شما دچار وسواس فکریرشدی برو خودت رو درمان کن و گر نه بهت میمونه

فایده نداره یعنی هیچ کس عین من نیست؟؟یعنی هیچ کس خریداشو نمیشوره ضدعفونی نمیکنه الکل نمیزنه فقط منم و منم😭