2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
عزیزم زیادی حساس بودن هم خوب نیست ... وقتی چیزی میخری نایلونش رو عوض کن ، مواد داخلش که خوبه دیگه بر ...

اگه بخوام خالی کنم بدتره میکنم مالیده شده به بسته تازه خلی چیزا اصلا بسته نداره اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیرون نمیرم چی بشه... اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم😭

ببین دخترخوب من از زمان شیوع کرونا سرکار میرم ماسک میزنم دستامو میشورم دیگه فقط گوشیمو ضدعفونی میکنم

شایدم گرفتم خودم نمیدونم و شایدم هنوز مبتلا نشدم 

اگر خیلی اضطراب داری من پیشنهاد میکنم با یع روانشناس مشاوره تلفنی بگیری

اخبار کرونا و مرگ و مریضی هم دنبال نکن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
فایده نداره یعنی هیچ کس عین من نیست؟؟یعنی هیچ کس خریداشو نمیشوره ضدعفونی نمیکنه الکل نمیزنه فقط منم ...

چرا منم میشورم و اونایی که شسته نمیشه میزارم بمونه نه روز

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم منم این طور بودم زندگیم نابود تا اینکه چند تا مقاله خوندم ک کرونا از سطوح منتقل نمیشه فقط ماسک ...

شما الان اصلا دیگه خرید نمیشوری ضدعفونی نمیکنی واقعا؟؟؟من اصلا نمیتونم کنار بیام

کجا اینارو گفتن؟

🔺پژوهشگران: کروناویروس در هوا است، سطوح را رها کنید!🔹با گذشت یک سال از همه‌گیری کروناویروس، اکنون بسیاری از شواهد مربوط به آن مشخص شده‌اند. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد: کروناویروس عمدتا از هوا و به واسطه افراد در حال صحبت کردن و تنفس قطرات بزرگ و کوچک منتشر شده در هوا پخش می‌شود. اگرچه مبتلا شدن به ویروس از روی سطوح، قابل قبول است اما موضوعی نادر به نظر می‌رسد./ایسنا

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
الهی بمیرم برات😔عزیزم خودشون الان بعد یه سال مسخره کردن مردم گفتن سطوح رو بیخیال شید کرونا تو هواهس ...

خدانکنه😭😭بخدا نمیتونم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام داغونم

واقعا لازم نیست این همه احتیاط..الان پزشکافهمیدن احتمال انتقال کروناازسطوح خیلی کمه و نادر...ازراه ه ...

بخدا قبل کردنا ذره ای وسواس نداشتم دقیقا همینطوری بودم چیزای یخچالی رو میشستم و تمام داغون شدم با یه بچه کوچیک همش بشور بشور

منم مثل تو عزیزم دلم زندگی عادی مونو میخواد سفر میخواد نفس کشیدن میخواد ساده ترین نیازای یه انسان

خیلی حالم بده از استرس شبا تا صبح بیدارم پا بیقراری گرفتم دست درد سردرد 😭😭

ببین دخترخوب من از زمان شیوع کرونا سرکار میرم ماسک میزنم دستامو میشورم دیگه فقط گوشیمو ضدعفونی میکنم ...

باورت میشه اگه من بودم تا الان مرده بودم از بس میترسم😭مشاوره هم رفتم دیگه فایده نداره باید برم روان پزشک نمیخوام قرص بخورم

خیلی حالم بده از استرس شبا تا صبح بیدارم پا بیقراری گرفتم دست درد سردرد 😭😭

خوب چرا اینهمه استرس .ما با اینکه رعایت میکردیم همسرم کرونا گرفت اما خدارو شکر خوب شد بعد ده روز .زندگیتو بخودت زهر نکن مجبوریم با شرایط کنار بیاییم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خدانکنه😭😭بخدا نمیتونم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام داغونم

پیش یه مشاور برو 😞خودتو داری اذیت میکنی بذار اینا ازسرت بیفته..

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...