2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولای کرونا اینطور بودم.بعد دیگه چندبار بعد از دو سه روز برداشتم استفاده کردم عادتم شد

الان خریدارو گذاشتم تو یه کارتن اومدم ببرم طبقه بالا خونمون سنگین بود چند روزه کمر درد دارم وسط راه گذاشتم تو پله جاییشم خورد که دستم مالیده نشده ولی همش تو فکر پله هام آخه پسرم میره میاد خودمم پام مالیده شده اصلا نمیدونی چقدر داغونم

شما وسواس فکری دارین 

از امروز سعیی کن ببخیال شیییی 

اعلامیه سازمان  بهداشت جهانی رو نخوندی؟از اینجور چیزا کرونا منتقل نمیشه فقط تنفس پس 

خوب پلاستیکها رو بنداز دور اگر شستنیه باریکا بشور استفاده کن 

خودت رو اذیت نکن

آخه یه سری خرید هست نمیشه حتی از بسته درآورد مثلا دفتر مثلا من یه بسته آبرنگ خریدم چون فروشنده دست ز ...

اذیت میشی

دیگه آبرنگ و مداد ها رو که دونه به دونه آلوده ن میکنه

یا مثلا دفتر رو 

منم واقعا اگر یک چیزی رو نشه تمیز کرد یک هفته میزارم کنار.

منم هیچ جا نمیرم.تو این یه مورد نمیتونم خودمو قانع کنم

من قبل کرونا باردار بودم بعدم کلی سختی کشیدم استراحت مطلق بودم تو بارداری فهمیدم پسرم کلاب فوته افسردگیم بدتر شد بعدم از ۸روزگی گچ کردیم پاشو تا ۶ماهگی بعدم عمل ۲روز بیمارستان بودم بچه ام همش زار میزد روی عمل گچ کرده بودن اصلا یادش میوفتم اشکام میاد بعدم که از دست گچ اومدیم راحت بشیم اسپیلنت و کفش پاش میکنیم کرونا اومد بعد دو سال حسرت مهمونی  و مسافرت و دورهمی بیرون رفتن موند به دلم زندانی شدم با یه بچه کوچیک الان بچم میدونه بیرون چیه لباساشو میاره تنش کنم ببرمش بیرون هی میگه ددر آخه چند بار تازگی ا ماشین بردمش بیرون یبارم خلوترین ساعت بردمش پارک 

الان اشک میریزم لباسشو میاره نشونم میده...داغون ترینم

خواهر من از بس وسواس کرونا داره ریه هاش خراب شده اینقد الکل میپاشه دستاش پوست و استخوون وزخمی شده جای ماسک زیر چشاش و کبود کرده 😔  نکن عزیز من به خودتون رحم کنید 

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

يعنى بعد يکسال همچنان معتقديد کرونا از اجسام منتقل ميشه؟کرونا يه ويروس تنفسيه احتمال انتقالش از اجسام خيلى کمه اون مواد ضدعفونى ريه رو نابود ميکنه باخودت اين کارو نکن خواهشا

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خواهر من از بس وسواس کرونا داره ریه هاش خراب شده اینقد الکل میپاشه دستاش پوست و استخوون وزخمی شده جا ...

من اصلا جایی نمیرم خواهرم الکل هم دیگه نمیزنم فقط با خرید شستن عذابم😭یا بزارم کنار چند روز بمونه

من بچمو میدم باباش میبره تو کوچه راهش میبره

شوهر من کلا نیست تا ۱۰ شب یه موقع هایی از سرکار چند وقتیه اگه اگه بتونه بیاد یا همون آخرش بیاد بریم بیرون خب با همون لباسای کارش میاد واسه همین نمیدم بغلش کنه