خانما من هر چی میخرم که نشه ضدعفونی کنم میزارم دو هفته بمونه استفاده میکنم خسته شدم از این شرایط همش یه چیزی و میخوام زودتر استفاده کنم یا لازمش دارم حتی الکل زدن هم آرومم نمیکنه میبینم بعضیا چقدر راحت بدون ضدعفونی کردن زندگی میکنن کرونا هم نگرفتن عصبیم میکنه هم نمیتونم کنار بیام با این موضوع خیلی عذابم مثلا همش سرچ میزنم سطح پلاستیک کرونا چقدر میمونه روش الان کلی خرید کردم ۱۰روزم گذشته هنوز بهش دست نزدم مثلا اگه ۹روز باشه هم بهش دست نمیزنم خیلی خودخوری میکنم عذابمه😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم اولای کرونا اینطور بودم.بعد دیگه چندبار بعد از دو سه روز برداشتم استفاده کردم عادتم شد
الان خریدارو گذاشتم تو یه کارتن اومدم ببرم طبقه بالا خونمون سنگین بود چند روزه کمر درد دارم وسط راه گذاشتم تو پله جاییشم خورد که دستم مالیده نشده ولی همش تو فکر پله هام آخه پسرم میره میاد خودمم پام مالیده شده اصلا نمیدونی چقدر داغونم
منم هیچ جا نمیرم.تو این یه مورد نمیتونم خودمو قانع کنم
من قبل کرونا باردار بودم بعدم کلی سختی کشیدم استراحت مطلق بودم تو بارداری فهمیدم پسرم کلاب فوته افسردگیم بدتر شد بعدم از ۸روزگی گچ کردیم پاشو تا ۶ماهگی بعدم عمل ۲روز بیمارستان بودم بچه ام همش زار میزد روی عمل گچ کرده بودن اصلا یادش میوفتم اشکام میاد بعدم که از دست گچ اومدیم راحت بشیم اسپیلنت و کفش پاش میکنیم کرونا اومد بعد دو سال حسرت مهمونی و مسافرت و دورهمی بیرون رفتن موند به دلم زندانی شدم با یه بچه کوچیک الان بچم میدونه بیرون چیه لباساشو میاره تنش کنم ببرمش بیرون هی میگه ددر آخه چند بار تازگی ا ماشین بردمش بیرون یبارم خلوترین ساعت بردمش پارک
خواهر من از بس وسواس کرونا داره ریه هاش خراب شده اینقد الکل میپاشه دستاش پوست و استخوون وزخمی شده جای ماسک زیر چشاش و کبود کرده 😔 نکن عزیز من به خودتون رحم کنید
شوهر من کلا نیست تا ۱۰ شب یه موقع هایی از سرکار چند وقتیه اگه اگه بتونه بیاد یا همون آخرش بیاد بریم بیرون خب با همون لباسای کارش میاد واسه همین نمیدم بغلش کنه