2777
2789
عنوان

منو جاریم

369 بازدید | 25 پست

من و جاریم تو یه شهر غریب و دور از خانواده هامونیم البته تو این شهر از فامیل های نزدیک شوهرم هم همسایه ها مونن. من یه دختر کوچیک دارم شاغلم و به خاطر کرونا دخترمو بهد نمی برم البته معلمم و مجازی درس می دم. منو جاریم با هم خوبیم و من و شوهرم هر کاری که از دستمون میاد براشون می کنیم و مثلا خیلی صمیمی هستیم ولی احساس می کنم این فقط از طرف منه. مثلا دخترم هر روز به نشو می کنه منم دو سه روز یه بار میرم یه ساعت پیشش ولی اون تا دعوتشم نکنم برا شام نمیاد. هر کاری که داشته باشن به شوهرم زنگ می زنند و اونم براشون انجام میده همین برادر شوهرم وقتی عقد بود سه سال با ما زندگی می کرد وقتی عروسی کرد یه خونه پیش ما گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار دخترمو پیشش گذاشتم تا اینکه این بار بهم پیام داد دیگه بچه رو پیش من نیار چون حوصله نگهداریشو ...

خودش بچه داره ؟؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خوب منم به خاطر اون مثلا وقتی میریم شهرستان چون اونا ماشین ندارن با ماشین ما میان و منم ٧ساعت دخترمو تو بغلم نگه می دارم تا دو روز دستام بی حسه که اگه اونا نبودن سر صندلی عقب می خوابونمش

نه نداره 

.            اگه واقعا فقط برای چند بار بوده خوب اشکال نداشته و نباید می‌گفت ولی بعضی ها دیگه خیلی بچه هاشون میفرستن واقعا خسته کننده میشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چمیدونم حتماحوصله نداره یابچه اذیت میکنه

اذیت که میکنه مگه میشه اذیت نکنه ولی اونم می دونه که من غیر اون به کسی دیگه نمی تونم بچه رو بدم و اگه واقعا احساس صمیمی بودن رو داره باید هر ماه یکی دو بار رو به خودش زحمت بده