2777
2789
عنوان

سزای خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 97 پست
کاشکی به همه قوانین اسلام پایبند بودیم.نه اینکه هرجا به نفعشون اسلام.وهرجا به ضررشون اسلام هم نمی دو ...

. از ماست که بر ماست . تو ایران زنا بیشتر از مردا به هم جنس خودشون ظلم میکنن و تهمت میزنن . باید نسل زنامون منقرض شه با این طرز فکرای مسخرشون 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا چت چیزی نیست خیانت صغرا نام داره برسه به بوس و بقل و و...خیانت کبری

🤣🤣🤣

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چجوری فیلم بدستت رسیده بود چی کشیدی عزیزم خیلی سخته ایشالله ک از این به بعد بهترینها برات رقم بخوره

مرسی عزیز دلم

تو گوشیه شوهرم دیدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
الهی امین فقط میتونم بگم خدا به من و شما صبر بده. البته من که رابطمون جدی نبود و خداروشکر میکنم قبل ...

مرسی عزیزم

خدا انشاءالله به شماهم روزهای قشنگ رو نشون بده 

نمیخوای بری به شوهرش بگی؟

حدا به دلت و زندگیت آرامش بده 

ممنونم مهربونم

کاشکی به همه قوانین اسلام پایبند بودیم.نه اینکه هرجا به نفعشون اسلام.وهرجا به ضررشون اسلام هم نمی دو ...

اگه کامل به اسلام عمل بشه جنبه های دیگه هم داره ها اطاعت زن از شوهر بدون اجازه کاری نکردن و...دیگه

همش باید قبول کرد!!

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

[QUOTE=176412706]اين نميتونه نظر يك ادم داراي روان سالم باشه  اگر سنگ سار ثريا رو حداقل ميديدي همچين حرفي نميزد ...[/QUOT2

.ادعای زن زناکاردر دوران خلیفه دوم، زنی به زنا اعتراف کرد و اصرار داشت حد زنا بر او جاری شود تا از عذاب الهی در امان بماند. خلیفه هم به مجازات زن فرمان داد. در این میان امیرمؤمنان علیه‌السلام وارد دعوا شدند و به خلیفه گفتند: از زن بپرسید در چه شرایطی و به چه علت مرتکب این عمل شده بود؟  زن گفت: تشنه در بیابان مانده ‌بودم که چادری از دور دیدم؛ وارد چادر شده و تقاضای آب کردم. مرد داخل چادر، آب نداد و قصد تجاوز به من را داشت که از خیمه بیرون آمدم، اما این‌بار تشنگی مرا بی‌تاب کرد و چشمانم سیاهی رفت، در این حالت بود که به گناه تن دادم. امام على علیه‌السلام فرمود: این، همان اضطراری است که در قرآن کریم حد آن برداشته شد، او را رها کنید. (2)

من الان همکارم اینجوریه. متاهله الانم بارداره ولی با ی پسره در ارتباطه. البته اون آقا عشق سابق من بو ...

ناشناس به شوهرش خبر بده

والا نمیخوام تهمت بزنم ولی این جور ادما انقدر وقیح میشن که نهایتا موقعی که شوهره نیست پسر میارن خونه یا حتی بچه نامشروع رو به اسم شوهر قالب میکنن یا اتفاقات بدتر

به نظر من ناشناس و از طریق یه نفر دیگه با مدرک و یا فیلم به طوری که متوجه نشن شما هستی به شوهر طرف خبر بده

مرسی عزیزم خدا انشاءالله به شماهم روزهای قشنگ رو نشون بده  نمیخوای بری به شوهرش بگی؟

مرسی عزیزم

نه آدم اینکار نیستم که بخوام زندگیش رو بهم بریزم. واگذار کردم به خدا. اینجور زنها اگه مطلقه بشن میشن افت زندگی مردم و جامعه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
مرسی عزیزم نه آدم اینکار نیستم که بخوام زندگیش رو بهم بریزم. واگذار کردم به خدا. اینجور زنها اگه مط ...

آره درسته منم با مشاور حرف زدم که فیلم وعکسهای شوهرمو بدم به شوهر زنه مشاور گفت الان زنه شوهر داره هرچقدرم شوهرش بیخیال باشه بازم یه محدودیتهایی بخاطرش داره اگه جداشه حتما راحت تر مردمو بدبخت میکنه

[QUOTE=176412706]اين نميتونه نظر يك ادم داراي روان سالم باشه  اگر سنگ سار ثريا رو حداقل ميديدي ...

من مگه حرفي از اسلام زدم عزيزم؟حتي اگه اونجا صراحتا بهش اشاره كنن كه درسته بازم ما عقل داريم كه ببينيم اون كار درسته يا نه 

مهم خود نفس عمله

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ناشناس به شوهرش خبر بده والا نمیخوام تهمت بزنم ولی این جور ادما انقدر وقیح میشن که نهایتا موقعی که ...

خدا منو ببخشه ولی گاهی فکر میکنم بچه اش از شوهرش نیست. خدا منو ببخشه تهمت نمیزنم فقط چیزی که از ذهنم گذشت نوشتم

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
نمیدونم والا. دوتایی شمال رفته بودن ویلای پسره.  بعد از سرکار رفتن، نیمه شب برگشته بودن. البته ...

چه بسا ممکنه این بچه از شوهرش نباشه

چون زن در دوران بارداری حساس میشه 

طرف بارداره و راحت ویلای پسر غریبه میره

این کارش احتمال زیاد به رابطه هم کشیده

به نظر من همونی که گفتم رو انجام بده

اخر این روابط به قتل منجر میشه

تا بلایی سر شوهرس نیاوردن بهش ناشناس خبر بده.