2777
2789
عنوان

سزای خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 97 پست
چه بسا ممکنه این بچه از شوهرش نباشه چون زن در دوران بارداری حساس میشه  طرف بارداره و راحت ویل ...

راستش من کامل ارتباطم رو با هر دو قطع کردم. بیشتر از یکساله. حتی سلام هم نمیکنیم به هم

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
خدا منو ببخشه ولی گاهی فکر میکنم بچه اش از شوهرش نیست. خدا منو ببخشه تهمت نمیزنم فقط چیزی که از ذهنم ...

منم همین فکر رو کردم

میدونی چیه

من خودم قربانی خیانت همسر عقدیم شدم

در نبود من پسر میاورد خونه .خونه ای که قرار بود بریم سر خونه زندگیمون!!! ادم عوضی یه جوری وانمود میکرد که انگار یه فرشته ی پاکه!

از اینایی بود که بچه یه مرد الدنگ رو به اسم من قالب میکرد

اخرسر یه بنده خدایی از اشناها اینو تو پارک در حالت بدی دیده بود و به پلیس خبر داده و منو اگاه کرد

یعنی اگر دخالت نمیکرد معلوم نبود چه بلاهایی سر من اومده بود

به خاطر اینه که میگم یع جوری به شوهره با مدرک اگاهش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای با پسر؟؟؟    خداروشکر که قبل از این که بری سر زندگیت متوجه شدی. هرچند خیانت دردش تا ه ...

طلاقش دادم

الان رفته با اون الدنگ داره همین طوری زندگی میکنه و یه بلایی سرش اومده بدتر از مرگ

پسره هر روز کتکش میزنه

منم راحت شدم 

دنبال دختر پاک و نجیب هستم

به خاطر اینه که میگم برو به شوهرش به طور ناشناس بگو.

این بدبخت شوهره رو خبردار کن

این زن وقتی با وجود بچه تو شکم میره خونه یه مرد غریبه یعنی اوضاعش خطرناکه

اگر مطلقه بشه اتفاقا هم شوهره نجات پیدا میکنه و هم اگر زنه مطلقه بود هر کاری نمیتونه بکنه

الان بچه دار شده ولی معلوم از کیه!!! دیگه خودمون رو نمیتونیم گول بزنیم که.ولی اگر مطلقه باشه نمیتونه باردار بشه چون قانونی نیست!

الان راحت در پوشش ازدواج داره کثافت کاری میکنه

به شوهرش خبر بده

بخدا انگار از دلسوزي بهره اي نبردن  سنگ سار تو قرن ٢١!  خدا راحت تر از بندش مي بخشه بزو ...

ـ امام صادق(ع) مي‌فرمايد: «شخصي نزد پيامبراكرم(ص) آمد و به زنا اقرار کرد؛ پيامبر اكرم(ص) فرمود: در صورتي‌که اين گناه را مخفي مي‌داشت و توبه مي‌کرد، براي او بهتر بود.»

اگه دادگاه باشه سنگسار 

ـ اميرالمؤمنين علي(ع) در مورد کسي که نزد ايشان به زنا اقرار کرده بود، خشمگين شده، به اطرافيان فرمود: «چه چيز سبب مي‌شود کسي که بعضي از اين کارهاي زشت را انجام مي‌دهد، با اقرار خويش زمينة فضاحت خويش را ايجاد کند؟ چرا در خانة خويش و پنهاني توبه نمي‌کنيد؟ به خدا قسم! توبة زناکار بين خود و خدايش بافضيلت‌تر از اجراي حد زناست.»

الان خاستم بگم بخدا.. چرا انقد تفاوت  

نمیدونم والا شاید خودمون تو طول تاریخ باعث این اختلاف شدیم(بعد ازدواج بیشتر خانوما مستقل نیستن همش خودشونو وابسته شوهر میدونن درنتیجه بهشون خیانت بشه ناچارن بخاطر نداشتن پول و... بسوزن و بسازن ولی مردا خیلی راحت طلاق میدن میرن پی زندگیشون ) 

حالا خیلیا توی حرف میگن تفاوتی وجود نداره و زن و مرد هردو انسانن... ولی در واقع تفاوت خیلی زیادی وجود داره

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
والا همین رو بگو  مرد که خیانت میکنه میگن لباس زیر شیک بپوس و به خودت برس و جذبش کن و از این م ...

دقیقا من همینجا تو یه کامنتیم گفتم شاید خودمون باعث این تفاوت ها شدیم چون بعد ازدواج زن فقط خودشو وابسته شوهر میکنه و ... نه پولی نه هیچی ولی در طول تمام زندگی این مرده که همه چیو به دست میاره مثلا خونه،ماشین و... اگه خیانت بشه هم کم پیش میاد زن بتونه با این شرایط طلاق بگیره یا حالا هرکاری بکنه ولی مرد خیلی راحت طلاق میده ،میزنه ،فحش میده و...

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟