2777
2789
عنوان

سزای خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 97 پست
ینی فقط زنهارو بخاطر خیانت سنگسار میکنن یا میکردن؟؟؟

اگر  متاهل باشه زن،سنگسار.ولی اگردختر باشه ومجرد گویا حکمش فرق داره.ولی اقایون راحت.فقط شلاق اونم اگر تجاوز کرده باشه

۴تاعقدی وهرچندتا دلشون بخواد صیغه ای.

اره دیگه اینایی که از سنگسار حرف میزنن قطعا باید با ۴ تا زن گرفتن شوهرشون موافق باشن . یا کلا دهنشون ببندن و این چرت پرتا رو نگن و فاز مسلمونی نگیرن اسلام گفته اسلام گفته 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا. دوتایی شمال رفته بودن ویلای پسره.  بعد از سرکار رفتن، نیمه شب برگشته بودن. البته ...

چقدر سخته برات 

خدا همه رو براه راست هدایت کنه

والا از بچه ی توشکمش خجالت نمیکشه؟

شوهر منم با دوستم بود توچشم من زل میزد میگفت من نمیشناسمش درحالی که دوسال بود باهاش بود حتی دست رو قرآن گذاشت که انگشتش بهش نخورده ولی فیلم رابطه شو دیدم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
طبق قانون سنگسار کردن زن.ولی بنظرم باید دید دلیل کارش چی بوده.شاید اقا مشکل داشته.وخانم خلا احساسی و ...

سنگسار برای زنای محسنه هست.یعنی زن شوهر دار که با یه مرد دیگه رابطه جنسی برقرار کرده باشه که اونم به این راحتی اثبات نمیشه و حکم داده نمیشه

چقدر سخته برات  خدا همه رو براه راست هدایت کنه والا از بچه ی توشکمش خجالت نمیکشه؟ شوهر منم ب ...

موندی و زندگی میکنی باهاش ؟

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اره دیگه اینایی که از سنگسار حرف میزنن قطعا باید با ۴ تا زن گرفتن شوهرشون موافق باشن . یا کلا دهنشون ...

کاشکی به همه قوانین اسلام پایبند بودیم.نه اینکه هرجا به نفعشون اسلام.وهرجا به ضررشون اسلام هم نمی دونن چیه.مثلا اسلام میگه.زن موظف نیست کار خونه انجام بده.ولی الان انگار وظیفه زن که کار خونه انجام بده.وخیلی چیزای دیگه.

متاسفم عزیزم

😔😔😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
موندی و زندگی میکنی باهاش ؟

چاره ای ندارم

ماهم یکی از آشناهامون زنه بامردها چت کرده الان سراین موضوع بحثشونه  زنه میگه کاری نکردم فقط چت ...

بابا چت چیزی نیست خیانت صغرا نام داره

برسه به بوس و بقل و و...خیانت کبری

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

کمتر خانومی پیش میاد خیانت کنه ولی حرف بعضیاتون خیلی زشته سنگسار و قیرداغ چیه وقتی مردا خیانت میکنن میگن بخشش الان زنه خیانت کرده قیر داغ متاسفم براتون واقعا بااین طرز فکرتون اگه طرف در حد تلفن بوده ارتباطش ک فرصت دوباره باید بده اگرم ارتباط ج....... داشته ک طلاق بده و خلاص چون هیچکی از سر خوشی خیانت نمیکنه ما از کجا بدونیم شاید طرف انقدر کمبود محبت و توجه داشته به کس دیگه ای پناه برده 

چقدر سخته برات  خدا همه رو براه راست هدایت کنه والا از بچه ی توشکمش خجالت نمیکشه؟ شوهر منم ب ...

الهی امین

فقط میتونم بگم خدا به من و شما صبر بده. البته من که رابطمون جدی نبود و خداروشکر میکنم قبل از هر اتفاقی چهره واقعی هردوشون رو بهم نشون داد. ولی خب یکسال و خورده ای که با همن و من ناخداگاه خیلی ناراحت میشم از رفتارها و با هم بودنشون. کامل درکت میکنم و از خدا برات آرامش میخوام. انشالله که همسرت سر به راه بشه و روزهای پیش روت هر روز بهتر از روز قبل باشه 

درد بدیه متاسفانه 😢😢😢

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون