2821
2789

۷۰درصد شنیدم تاثیر داره

صد درصدivf

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲ سال پیش یکی از فامیلا ما انجام داد بچه ش دختر شد خودش  ۲ تا دختر قبلش داشت حالا شدن ۳ تا هر بار ۲ ملیون خرج کرد اخرش ننیجه نگرفت...ی برگه هم قبلش دادن ک هیچ مسعولیتی قبول نمیکنن این بیچاره هم فقط گریه میگرد ک حیف اون همه پول و وقت و عوارض دارو ک خوردم اخرش هم هیچی 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
منم رژیمم  انشالله خدا هر چی میخای بهت سالم بده به حق جدم شما هم برای من دعا کن

ببین ۹۰ درصد جنسیت ب مرد تا میتونی شوهرت تقویت کن ازمایش اسپرم بده اگ ضعیف باشه تقویت بشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

اره رژيم خَيلى تاثير داره سياه دانه با عسل هم خودت بخور هم شوهرت ..تخم كتانم خودت روزى دو قاشق بخور رحمت گرم بشه ...ولى در كل زياد توى بند جنسيت نباش خودت اذيت ميشى ...من حامله شدم بار اول گفتم خدايا اگه پسر نميدى كلا نده يا اگه دختره ايشالله خودش سقط بشه خدا يه داغى رو  دلم گذاشت ٢تا سقط كردم پشت هم بعدشم ديگه حامله نشدم الان دوباره حامله شدم ميگم خدايا هر چى عشقت كشيد بده بهم روچشمم ميذارم بزرگ ميكنم..ولى خوب شما رژيمتو بگير اصلا لبنيات نخور اصلاااا لب نزن به ماست و پنير گرمى بخور ميشه ..ولى بازم دست خداست 

منم رژیمم الان برام دعا کن خدا بهم پسر بده انشاالله چه کارا کردی

ان شاءالله میده

اول امید به خدا و اسمش و نذر محمد 

بعد حذف لبنیات و کلسیم 

هرروز ناشتا چهار دونه فلفل سیاه نکوبیده با آب ولرم می‌خوردم این خیلی مهمه 

شوهرم عرق کاسنی هرروز میخورد خوردن خرما فراوان چای با هل و دارچین و زنجبیل

مغزیجات همسر گردو زیاد 

کلا چیزای گرم مصرف بشه پریودی حتما منظم بشه قبل اقدام همسر کمپرس یخ بذارع رو بیضه و قهوه بخوره زن هم تو جوش شیرین بشینه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش