2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 56 پست
آره عزیزم سیده ی دو طرف هم پدر و هم مادر دعا مم تا حالا گرفته برای هرکی که تو اقوام دعا کردم برای نی ...

عزیزم میشه واسع ابجیم دعا کنی از ته دلت نی نی دار بشه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
آره عزیزم سیده ی دو طرف هم پدر و هم مادر دعا مم تا حالا گرفته برای هرکی که تو اقوام دعا کردم برای نی ...

انشاالله خدا دلت شاد کنه

تو دعاهات منو یاد کن اسمم ملیحه بگو خدا برام بخواد پسر بده بهم انشاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحرک اسپرم ش چطور؟؟؟ تحرک رابطه مستقیم داره با جنسیت ببین گرید Aچند؟؟برا جنسیت آ باید بیشتر گرید ب ب ...

راستش من هیچی از این چیزا که میگید نمیدونم!خدارو شکر که اومدم پرسیدم اینو فقط گفتن اسپرم ضعیفه و به شوهرم دو تا قرص دادن کیوتن و جنسینگ همچین اسمی ...حالا نمیدونم باید قرصا تموم شه بعد بریم ای یو آی انجام بدیم یا نه 

روز تخمك گذارى احتمالا پسر بيشتر ..حتى مدل سكس مهم كه عميق باشه تا اسپرم ها زودتر به تخمك برسن .زير كمتر بالشت بذار ..سردى اصلا نخور شبى كه ميخواى لقدام كنيد كباب بخور يك ساعت قبل سكس به شوهرت قهوه بده سرعت اسپرمو بيشتر ميكنه

لترزول چی هس من بروموکریپتین میخورم

قرص واسع فولیکول و اینا

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
راستش من هیچی از این چیزا که میگید نمیدونم!خدارو شکر که اومدم پرسیدم اینو فقط گفتن اسپرم ضعیفه و به ...

آره حتما بذار دارو هاشو بخورع

روز تخمك گذارى احتمالا پسر بيشتر ..حتى مدل سكس مهم كه عميق باشه تا اسپرم ها زودتر به تخمك برسن .زير ...

آخه  گفتن معذرت میخام نزدیکی فقط با ک ا ن د و م باشه واسه ای یو آی 

راستش من هیچی از این چیزا که میگید نمیدونم!خدارو شکر که اومدم پرسیدم اینو فقط گفتن اسپرم ضعیفه و به ...

اول ازمایش دوباره تکرار کن تا تحرک و تعدا اسپرم بالا نرفت اقدام نکن این همه عجله برا چی بزار مطمعن شی خوب شده و قوی شده بعد اقدام برو. ببین ی رحم هرچقدهم گرم باشه وبه موقع هم اقدام کنی وقتی اسپرم ضعیف باشه په فایده داره برا ای یو ای هم باید اسپرم سالم باسه تا شانس ت بیشتر شه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خدایا حتی خوندن حرفات باعث شد موی  بدنم سیخ شه...اخه چرا ایتقد از حنس خودت بدت میاد

الان دور از جون بعد٨سال كه در حسرت مادر شدن بودم ميگم خدايا من شكر خوردم اين حرفو زدم چه غلطى بود من كردم الان كه حامله ام بيشتر دلم دختر ميخواد ميگم خدا هر چى ميدى بده بهم فقططططط سالم .دوباو حامله شدم در انتظار تشكيل شدن قلب خدا بهم گفت ديدى بنده ناشكرى كردى نعمتى كه بهت دادمو حالا ازت ميگيرمش

عزیزم میشه واسع ابجیم دعا کنی از ته دلت نی نی دار بشه

حتما همیشه تو دلم میگم اول خدا به همه ی اونا که دلشون نی نی میخاد بده و به منم بده میگن دعا در حق دیگری زود مستجاب میشه انشالله که خیلی زود براشون اتفاق بیفته و خبر خوش بدید بهمون

حتما همیشه تو دلم میگم اول خدا به همه ی اونا که دلشون نی نی میخاد بده و به منم بده میگن دعا در حق دی ...

ممنون عزیزم ان شاءالله شماهم به خواسته دلتون برسید

خدایا حتی خوندن حرفات باعث شد موی  بدنم سیخ شه...اخه چرا ایتقد از حنس خودت بدت میاد

هیچ کسی از جنس خودش بدش نمیاد هرکسی هر آنچه که نداره رو دلش طلب میکنه من شکر خدا یه دختر ناز دارم دلم یه پسر میخواد چون سزارین کردم دیگه تحمل زایمان های متعدد واقعا ندارم ترجیحم بر اینه که با این شرایط اقتصادی دو تا بچه با دو جنسیت متفاوت داشته باشم بازم میگم هر چی قسمتم باشه راضیم ب رضای خدا بهم بده شکر میکنم نده هم شکر میکنم بازم 

الان دور از جون بعد٨سال كه در حسرت مادر شدن بودم ميگم خدايا من شكر خوردم اين حرفو زدم چه غلطى بود من ...

من یه دختر داشتم ناخاسته باردار شدم دوس داشتم پسر شه ولی باز دختر شد....اما در مقابل خاست خدا فقط سکوت کردم...النم اون دختر همه ی قلبمه...حاصرم ۱۰تا مثل اونو داشته باشم....حس میکنم خوشبخترین شخص دنیام ک دوتا دختر دارم.انشالله ب شماهم بچه سالم بده و عاقبت ب خیر

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔