2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 56 پست
اره رژيم خَيلى تاثير داره سياه دانه با عسل هم خودت بخور هم شوهرت ..تخم كتانم خودت روزى دو قاشق بخور ...

الهی ...انشالله که نی نی تون به سلامت به دنیا بیاد ...راستش دلم خیلی میخاد پسر باشه ولی بازم راضیم به رضای خدا 

وای خدا چقدر سخته اینجوری 😔😔😔

خووش میگفت بعد ۳ بار ای یو ای شد...هزینه ای وی اف هم واقعا سنگین چند وقت پیش یکی بچهای همین نی نی سایت ۴۵ ملیون هزینه کرد اخرش جنین ها براش نموندن...دعا کن عزیزم..تا خدا نخواد نمیشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ۹۰ درصد جنسیت ب مرد تا میتونی شوهرت تقویت کن ازمایش اسپرم بده اگ ضعیف باشه تقویت بشه 

انجام دادیم آزمایش اسپرم و داره دارو مصرف میکنه فعلا نمیدونم حالا همین ماه انجام میده برام آی یو آی یا ماه بعد هم باید صبر کنم دارو و رژیم بگیرم 

منم رژیمم  انشالله خدا هر چی میخای بهت سالم بده به حق جدم شما هم برای من دعا کن

انشاالله خدا بهت گل پسر سالم و صالح بده به حق علی

به منم بده دخترم یه داداش خوب داشته باشه

سیدی؟؟

ترو قرآن برام زیاد دعا کن من به سید و سادات عجیب اعتقاد دارم

دقیقا دوسال پیش یه خانم سید همینجور زد به سینش گفت به حق جدم ملیحه رو مستقل کن یک ماه نرسید این اتفاق که هییچ امیدی بهش نبود افتاد

الانم شما رو قسم به جدت دعا کن من یه پسر سالم و صالح خدا بهم بده بزودی انشاالله

انجام دادیم آزمایش اسپرم و داره دارو مصرف میکنه فعلا نمیدونم حالا همین ماه انجام میده برام آی یو آی ...

عرق کاسنی خیلی خوبه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
انجام دادیم آزمایش اسپرم و داره دارو مصرف میکنه فعلا نمیدونم حالا همین ماه انجام میده برام آی یو آی ...

تحرک اسپرم ش چطور؟؟؟ تحرک رابطه مستقیم داره با جنسیت ببین گرید Aچند؟؟برا جنسیت آ باید بیشتر گرید ب باشه تا تحرک ش بالا نرفت اقدام نکن 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
آمپول آزاد سازی تخمک هم زدی چند بار اقدام داشتی

نه فقط لترزول خوردم ماه اول اقدام باردار شدم

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
انشاالله خدا بهت گل پسر سالم و صالح بده به حق علی به منم بده دخترم یه داداش خوب داشته باشه سیدی؟؟ ...

آره عزیزم سیده ی دو طرف هم پدر و هم مادر دعا مم تا حالا گرفته برای هرکی که تو اقوام دعا کردم برای نی نی همشون نی نی دارن حالا که خودم تصمیم گرفتم دلم انقدر آشوبه نمیدونم چرا .دعا میکنم خدا به بزرگیش دامن هر زنی که نی نی میخواد سبز کنه ❤برای شما هم هر آنچه  دلت میخواد بشه و صحیح و سالم بیاد تو بغلت

الهی ...انشالله که نی نی تون به سلامت به دنیا بیاد ...راستش دلم خیلی میخاد پسر باشه ولی بازم راضیم ب ...

خدا٨سال بهم بچه نداد سر يه حرف كه اگه دختره كاش بيفته همين يه حرف منو ٨سال در حسرت بچه گذاشت الان بيشتر دلم دختر ميخواد .دخترا مهربونتر هستن مادر تنها نيست يه همدم داره .

روز ۱۴پریودی تا ۱۸هرروز کیتم دوخط میشد منم هرشب اقدام داشتم چهار بار تمام

اره رژيم خَيلى تاثير داره سياه دانه با عسل هم خودت بخور هم شوهرت ..تخم كتانم خودت روزى دو قاشق بخور ...

خدایا حتی خوندن حرفات باعث شد موی  بدنم سیخ شه...اخه چرا ایتقد از حنس خودت بدت میاد

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

نه اصلا تا حالا هیچ آمپولی استفاده نکردم تازه چند روزه پریودم تموم شده فردا میخوام برم ببینه تو چه وضعیتی م