2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 56 پست
آخه  گفتن معذرت میخام نزدیکی فقط با ک ا ن د و م باشه واسه ای یو آی

اهان شما اى يو اى ...خوب اي يو اى اكثرا پسره چون اسپرم هاى قوى تر و ميذارن كه سرعتشون بيشتره ...پس خودتو ببند به گرمى .تخمرغ و خرما بخور .صبح ناشتا سياه دانه عسل هم خودت هم شوهرت .شكمتو روغن سياه دانه بزن ببند .بزن اينترنت پر .

من یه دختر داشتم ناخاسته باردار شدم دوس داشتم پسر شه ولی باز دختر شد....اما در مقابل خاست خدا فقط سک ...

دوتا دختر خوبه تنها نيستن هم دم هم هستن وقتى بزرگ ميشن ..ازدواج ميكنن ايشالله كمك هم هستن .من خودم خواهر برادر ندارم انقد تنهام هميشه ميكم كاش يه خواهر داشتم .خدا كنه قلب بچه ام اين دفعه بزنه برام دعا كنيد تروخذا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان شما اى يو اى ...خوب اي يو اى اكثرا پسره چون اسپرم هاى قوى تر و ميذارن كه سرعتشون بيشتره ...پس خ ...

من صبح ناشتا رویال ژل میخورم هم خودم هم شوهرم گردو کنجد ارده خرما عسل موز سیب زمینی زیتون خیارشور میخورم هر چی ک طبعش گرمه میخورم ولی میترسم که بازم نشه شکممو روغن نزدم سیاه دانه م نخوردم ☹

من صبح ناشتا رویال ژل میخورم هم خودم هم شوهرم گردو کنجد ارده خرما عسل موز سیب زمینی زیتون خیارشور می ...

ژل رويال زنبور ملكه عالى دختر عالى بخوريد..نه سياه دانه هم بمال فقط روزى كه پاك هستى رحمو گرم ميكنه وقتى ظرف ميشورى هم پيش بند بزن شكمت خيس نشه سرد ميشه .حالا به ما خبر بده رفتى اى يو اى

ژل رويال زنبور ملكه عالى دختر عالى بخوريد..نه سياه دانه هم بمال فقط روزى كه پاك هستى رحمو گرم ميكنه ...

چشم حتما فقط من تازه وارد م خیلی بلند نیستم چطوری پیدا کنم با دوستانی که حرف زدم .اما میگردم تو این لیست بهتون پیام میدم خبر میدم دعا کنید برام

چشم حتما فقط من تازه وارد م خیلی بلند نیستم چطوری پیدا کنم با دوستانی که حرف زدم .اما میگردم تو این ...

باشه عشقم ..به هرچى فكر كنى همون ميشه ايشالله خدا بهت يه كأكل زرى بده ما خاله بشيم❤️❤️❤️

باشه عشقم ..به هرچى فكر كنى همون ميشه ايشالله خدا بهت يه كأكل زرى بده ما خاله بشيم❤️❤️❤️

عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😂😘😘😘چقدر ذوق کردم خدا دلتو شاد کنه هر چی ازش میخوای بهت بده ❤💋💋💋

عزیزم به منم دعا کن سر جدت،منم خیلی دودلم بین ivfو رژیم موندم

حتما عزیزم انشاله هر چی خیره براتون اتفاق بیفته و نی نی ناز خدا بهتون بده. من رفتم امروز بهم گفتن آزمایش هومونی fshبالاست و باید قرص هورمونی شروع کنم بخورم تا ماه بعد دوباره آزمایش fshبدم و ماه دیگه آی یو آی 

انشاا...به سلامتی ،احتمال iui چقدره من موندم که ivf کنم یا نه دودلم

میگن اگر رژیم غذایی پتاسیم سدیم ینی غذاهای باطبع گرم بخورید و همراه با اون آی یو آی انجام بدید ۷۰ تا ۸۰ درصد پسر میشه و روش خوبیه هم کم هزینه تره هم مثل آی وی اف دردسر بیهوشی و تخمک کشیدن نداره راحته کلا 

آره عزیزم سیده ی دو طرف هم پدر و هم مادر دعا مم تا حالا گرفته برای هرکی که تو اقوام دعا کردم برای نی ...

انشالله ک خدا بهت پسر بده عزیزم،

توروخدا برامنم دعاکن باتوکل برخدا صاحب پسر بشم هم خودم هم خواهرم♥🌹

.