2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکیش خود من

من خودم سرتاپام مشکله ولی از ته دلم دعات کردم یه بچه سالم داشته باشی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دلم لک زده برا حرم امام رضا  فک کنم با من قهره نمیطلبه برم پابوسش😔 دلم گرفته میخام برم حرم ک ...

برو حمام غسل زیارت امام رضا کن

بیا بیرون لباس بپوش

رو به سمت مشهد و در واقع پشت به قبله سلام بده

چشماتو ببند و دعاهات رو بگو...

بُعدِ منزل نبُود در سفرِ روحانی

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مشکل مالی ندارم مشکلی خانوادگی ندارم هیچ مشکلی ندارم

حتما برو دکتر طب سنتی.‌ سودات بالا رفته.‌خودت رو درمان کن. همین

زندگیت رو با یه بالا پایینِ احساسی داغون نکن. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خب اینکارو کنم میرم حرم  دلم حرم میخاد😕

تو دلت سفر میخواد 😁 نه زیارت...

امتحان کن

دلت وا میشه

ثواب زیارتم میبری

انقد  مشکل ک من دارم هیچکس نداره 

ولی هیجوقت ب خودکشی فکر نکردم 

خدا مشکلات هممونو حل کنه 

وقتی هیچ مشکلی نداری مشکل مالی و خونوادگی وچیزی پس دردت چیه خوبه خونه ی خودتی بچه هم داری همه آرزوی زندگیتو دارن تو اینجوری

همین ده دیقه پیش هی پشت گوشی گریه میکردیم منو نامزدم هیعی  هرشب گریه میکنیم  حسرت  این ک بتونیم ی شب کنار هم بخوابیم حسرت ک بدون درد دستای همو بگیریم حسرت پول حسرت ی عروسی داریم حسرت ی جهیزیه حسرت خوب شدن مادرم خوب شدن عموم حسرت ی زندگی نرمال آرامش سلامتی خونوادم 

ولی همش خداروشکرمیکنم 

تو کجای کاری 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
مگ ادم از خوشی خودکشی میکنه!😐

پس چی مشکل مالی نداره مشکل خانواده نداره فقط تربیت بچه بلد نیست اونو همه مشکل دارن بره پیش یه مشاور دو تا کتاب بخونه برا خاطر همچین مسئله ای خودکشی میکنن؟ یا اصلا تاپیکشو میزنن؟ پس خوشی زده زیر دلش 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
فقط دعا کن برام 😔😔

خدا به دلت آرامش بده 

وقتی ناراحتی سعی کن به دفعه های قبلی که حس نا امیدی داشتی و فکر میکردی نمیتونی ادامه بدی فکر کن و ببین 

اونقدر قوی هستی که تونستی❤😻

خودتو دست کم نگیر