2777
2789
تا حالا گیلاس خوردی خیلی خوشمزه است طلوع آفتاب دیدی من دیدم مزه نون تازه مزه زیارت حرم امام رضا علیه ...

واای مزه زیارت امام رضا

اونم‌وقتی برانماز صبح میری حرم😍😍😍😍

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گاهی فکر میکنم دیگه زندگی ارزش نداره بخاطرش بجنگم  .فقط نگران بچه هامم هیچچی شادم نمیکنه

همون بچه هات کم دلیلی هستن؟من تو ۲۸سالگی مادرم فوت کرد همش میگفتم کاش ادمو با مادرش خاک کنن،اونوقت بچه های تو...میدونی چندنفر تو همین سایت ارزوشونه فقط بچه دار بشن؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تا حالا گیلاس خوردی خیلی خوشمزه است طلوع آفتاب دیدی من دیدم مزه نون تازه مزه زیارت حرم امام رضا علیه ...

دلم لک زده برا حرم امام رضا 

فک کنم با من قهره نمیطلبه برم پابوسش😔

دلم گرفته میخام برم حرم کلی دعا کنم شاید حاجتمو داد حالم خوب شد

همون بچه هات کم دلیلی هستن؟من تو ۲۸سالگی مادرم فوت کرد همش میگفتم کاش ادمو با مادرش خاک کنن،اونوقت ب ...

من لیاقت مادرشدن نداشتم اما مادر شدم هرشب گریه میکنم ازینکه نمیتونم بچه هامو خوب تربیت کنم ازینکه حوصلشونو ندارم ازینکه دوسشون دارم ولی نمیتونم باهاشون خوب برخورد کنم من مادر بدی ام 😔😔😔

من لیاقت مادرشدن نداشتم اما مادر شدم هرشب گریه میکنم ازینکه نمیتونم بچه هامو خوب تربیت کنم ازینکه حو ...

تو اونا رو دوست داری اونا هم تورو دوست دارن،میتونی مادر بهتری باشی الانم هستی که نگرانشونی،اونا امیدای بزرگین،هدیه های خدان،اگه لیاقت نداشتی به تو نمیسپردشون

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
گاهی فکر میکنم دیگه زندگی ارزش نداره بخاطرش بجنگم  .فقط نگران بچه هامم هیچچی شادم نمیکنه

قدر لحظه‌هاتو بدون همین بعد از ظهر خبر مرگ یک جوون دسته گل رو شنیدم دارم داغون میشم خانوادش آرزو دارن هرچی دارن از سلامتی و ثروت بدن که بچشون برگرده تو رو خدا خوب زندگی کنید   

خعلی هم خوب 

ب امید روزی ک منم جرعتشو پیدا کنم🙂💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

اقا راه حل قوی و بدون درد پیدا شد به منم بگین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak