2777
2789
عزیزم جسمت حرم نمیره ولی روحت میره و حتما رو روحیه ات اثرگذاره  منم سخت دلتنگ امام رضام 5 سال ...

من تا حالا اینجوری نبودم اسم حرم میاد اشکم سرازیر میشه 

دلم گرفته مشکل دارم تو زندگیم برا همین میخام برم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارع خب دوس دارم اول برم زیارت مشهد یا کربلا  بعدش برم گردش شمالی و جایی و...😄

عزیزم چقدر خوب. منم دلم زیارت میخواد ولی فعلا به همین سلام های از راه دور مجبوریم بسنده کنیم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من تا حالا اینجوری نبودم اسم حرم میاد اشکم سرازیر میشه  دلم گرفته مشکل دارم تو زندگیم برا همین ...

عزیزم امام رضا همه جا هس چشمات ببند پنجره فولاد رو تصور کن امام مهربونمون رو قسم بده ب جان مادر عزیزشون حضرت فاطمه ب جان گل پسرشون امام جواد هم حل مشکل بخواه هم دعا کن بطلبن بری حرم

خدایا شکرت .....
عزیزم همه مشکلات گفتنی نیست پولی نیست ....نمیدونم چجوری بگم ..😔

ینی از زندگیت نا امید شدی 

من همش مولی نبود مادرم تومور داره عموم دیشب رفته پاکستان گلوش و عمل کردن بهش غذا بدن کما بوده ی ماه الان بهش اومده نفسش گرفتع بردنش عمل باز عفونت کرده 

بابام مریضه وضعمون خوب نیساز هر طرف سختی می باره

منظور من اینه تو نباید حس پوچی داشته باشی قدر چیزای ک‌ هست بدون پدر مادرت شوهرت بچه هات سلامتیت ارامشت 

فقط مشکل روحی داری انگارعزیزم برو مشاوره سختت نباشه ی بار بری همش دلت میخاد بری

بچه خودش بزرگ میشه اونو واسه خودت مشکل ندون همین فقط حمایتشون کن 

خدا بزرگه 

تو ضعیف باشی اونام ضعیف میشن خودتو قوی کن واسه اونا زندگی کن تا تموم بشه 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
ینی از زندگیت نا امید شدی  من همش مولی نبود مادرم تومور داره عموم دیشب رفته پاکستان گلوش و عمل ...

خیلی قشنگ حرف میزنی مرسی که اومدی امیدوارم خداوند کمکتکن کنه ...دلم خیلی گرفته   😣😣