2777
2789

کار بسیار خوبی میکنی. فقط یه قرص برنجی چیزی بخور ک مرگ‌حتمی باشه بقیع رو ب درد سر نندازی. شب بخیر🚶‍♀️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل مالی ندارم مشکلی خانوادگی ندارم هیچ مشکلی ندارم

پس لطفا یه نفس عمیق بکش 

و به سرطانی ها و کرونایی ها و فقیرا 

و بی سرپرست ها فکر کن 

یه دوش آب گرم بگیر 

قران بخون 

از خدا کمک بخواه 

و سعی کن مشکلاتت رو حل کنی ...

نه اینکه ازشون فرار کنی 

شب بخیر

کاربر مرد هستم از کاربرای سال ۹۷
گاهی فکر میکنم دیگه زندگی ارزش نداره بخاطرش بجنگم  .فقط نگران بچه هامم هیچچی شادم نمیکنه

افسرده ای گلم

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

گاهی فکر میکنم دیگه زندگی ارزش نداره بخاطرش بجنگم  .فقط نگران بچه هامم هیچچی شادم نمیکنه

همون فقطی که نوشتی آرزوی خیلیاس.

بی انصافی نکن

بچه داری؟ میخوای بیچاره شون کنی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش