2777
2789
عنوان

زندگی در ساختمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 71 پست
میاد در میزنه مجبوریم سریع درو بازکنیم،در از اونور بازنمیشه.

خب عزيزم اگه در حد هفته اي يكبار مياد ك ب نظرم مشكلي نداره 

فكر كردم بدون در يهو مياد تو 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما درتون از اونور باز میشد؟برای ما بازنمیشه،همسرم میگه نمیتونم بی احترامی بکنم ناراحت میشن😢میان در ...

بله، البته چون این رو مصداق خونه و دل یکی بودن می دونستن، همسرم بهشون گفت که دلامون باهمه اما دیگه هر کس خونه و زندگی خودش رو داره و یه حریم هایی باید رعایت بشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
از روز اول سعی کردم خیلی باهاشون قاطی نشم سنگین بگیرم. رفت و امدم نسبتا کمه باهاشون. منم شده اولا ما ...

چندبار دعوا راه انداختن که تو چرا کم میای پیش ما،کلی اذیتم کردن و اینکه الان دیدن حریفم نمیشن،ولی مادرشوهرم همش میاد در میزنه بی خبر نمیدونم چطوری بفهمونم بهش که هرروز نیاد سرزده،شما مگه درتون از اونور بازمیشد؟

اهان اره دیگه نباید یهویی بیان خونه ادم

کلا این مسائل بابش خیلی زود تو خونه ما بسته شد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خب عزيزم اگه در حد هفته اي يكبار مياد ك ب نظرم مشكلي نداره  فكر كردم بدون در يهو مياد تو

نه یهو نمیاد اوایل میگفتن کلید بزارید دشت در هروقت خواستیم بیاییم تو😑 بعدش دیدن اینکارو نکردم روشون کم شد و اینکه هفته ای یه بار نیست هرروز  هروقت رد میشه در میزنه😑😑😑🤦🏼‍♀️

والا زیاد نمیرم ،مشکلم اینه مادرشوهرم سرزده میاد،منم درونگرا هستم و اهل سخن چینی نیستم واقعا ناراحتم ...

ماهم یه‌ جا هستیم اوایل حاملگی که دم به دیقه در خونمون بود یه سینی حالا خوراکی جیزی هم میاورد میگفتم ممنون مرسی که سینی رو بده من میگفت نه خودم میارم دقیقا میومد تو خونه و آشپز خونه و یخچال منو دید میزد میرفت 

تو تابستون که در سمت حیاطمون باز بود و در توری قفل همینجوری میومد در خونه .

خیلی وقت ها شوهرمم خونه بود و لباس راحتی داشت میگفت مامان یه یاالله بگو شاید کسی سرش لخت باشه .

حالا خونه شلوغ هم بود که دیگه هیچی

بعد انگار نه انگار میگفت من که با شما تعارف ندارم 

خوب لامذهب ما که با تو تعارف داریم 

به شوهرم چند بار گفتم جوری که ناراحت نشن بهشون بگو بنده خدا چند بار زیرپوستی تذکر داد ولی خیلی اثر نکرد خداروشکر زمستون ها فقط میتونه از در کوچه بیاد که آیفون رو میزنه به خاطر وسواسش که تاوقتی در راه پله ها بازه موشی جیزی نره تو پله ها دم در میمونه تو نمیاد

چندبار دعوا راه انداختن که تو چرا کم میای پیش ما،کلی اذیتم کردن و اینکه الان دیدن حریفم نمیشن،ولی ما ...

بنظرم باید همسرتو بندازی جلو اینجوری خیلی بهتره به اسم تو تموم نمیشه. اره از اون سمت باز میشه دیگه تا همسر میره بیرون قفل میکنم خداببخشه منو شده اومدن دم در حوصله نداشتم دروباز نکردم گفتم خواب بودم 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
ماهم یه‌ جا هستیم اوایل حاملگی که دم به دیقه در خونمون بود یه سینی حالا خوراکی جیزی هم میاورد میگفت ...

منم باردارم و مزاحم میشه همینطوری اخه ادم وقتی بارداره دلش میخواد راحت باشه حوصله نداره

کاش میشد😢😢😢

گلم منم سالها واحدمون کنار هم بود 

سختی ها و خوشی های خودشو داشت 

حد و مرز نداشتن و زیر چشم بودن دعوا ها و پوشش و مناسبت هاو خرید ها یه طرف و دخالت بقیه 

از به طرفم واقعا برای بزرگ کردن بچه ها نعمت بودن و واسه بیرون و دکتر و حتی مهمون زیاد سختم نبود 

ولی تجربه خودم رو بهت بگم رعایت فاصله و اینکه لزومی ندارد همیشه تعارف بینتون باشه وقتی نزدیک هستین 

موقع اومدنشون اگه سرزده بود شما کار خودتو بکن یعنی میخواستی حمام بشوری میخواستی جارو کنی یا درس بخونی و.... بشقاب میوه ببر براش و برو کارتو انجام بده 

کم کم خودشون میفهمن 

با شوهرت صحبت کن .... روی خوش داشته باش ولی زیاد قاطی نشو ...... میتونی از مشاور کمک بگیری ...... بی ادب نباش و درونگرام نباش که قورتت بدن ......

بنظرم باید همسرتو بندازی جلو اینجوری خیلی بهتره به اسم تو تموم نمیشه. اره از اون سمت باز میشه دیگه ت ...

اره وای همسرمم طوری نیست که بره جلوشون بگه نیایید مامانش خیلی زود بهش برمیخوره

من حاضرم تو خیابون چادر بزنم زندگی کنم ولی با قوم شوهر تو یه خونه یا حتی یه ساختمون زندگی نکنم.عذاب کشیدم ک میگم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖