بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هعی دیوونه شدم بخدا یه پسر ۳ ماهه دارم شبا بیداره روزا خواب اصلا رعایت نمیکنن بچه هاشون مثل شتر از رو پله ها بالا پایین میرن یا هی نیان در میزنن کلافه و داغونم وحشتناک
تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
منم کلا بدون در زدن میان داخل.البته جدای ازاین مسئله که رو اعصابه من بیشتر باپدرشوهرم مشکل دارم تا مادرشوهر.پدرشوهرم به خوابیدنمم کارداره
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
قرار نیست مستقیم بگه نیاید هر چی باشه بچشونه قلقشونو بهتر از شما میدونه اگه ناراحتیم پیش بیاد موقته چون بچشونه.منم اوایل خیلی ناراحت بودن و بهش برخورده بود ک کم میرم پیشش خودش هر روز وقت ناهار میومد ببینه چی پختم چقد حرص میخوردم😑 همسرم بهشون گفت ای خانم مدلش اینه زیاد با کسی اخت نمیشه بذارین راحت باشه😄 الان خیلی نسبتا ب اوایل کم میاد
خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما