2777
2789
عنوان

زندگی در ساختمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 71 پست
گلم منم سالها واحدمون کنار هم بود  سختی ها و خوشی های خودشو داشت  حد و مرز نداشتن و زیر ...

نه بی ادبی نکردم تاحالا ،کاش اینجا نبودیم😥 اوهوم درسته ممنونم از راهنماییت عزیزم

خونه برادرم طبقه بالای خونه ماست

شاید سالی ی بار اونم با دعوت خودشون بریم💔

هر وقت هم خودشون دوست داشته باشن میان

زنداداشم شاغله و اکثرا مامانم نهار براشون میپزه داداشم میاد میبره

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی دیوونه شدم بخدا یه پسر ۳ ماهه دارم شبا بیداره روزا خواب اصلا رعایت نمیکنن بچه هاشون مثل شتر از رو پله ها بالا پایین میرن یا هی نیان در میزنن کلافه و داغونم وحشتناک

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم  
من  اینکارم کردم جواب نداد ولی نه لخت کامل😑

منم کلا بدون در زدن میان داخل.البته جدای ازاین مسئله که رو اعصابه من بیشتر باپدرشوهرم مشکل دارم تا مادرشوهر.پدرشوهرم به خوابیدنمم کارداره

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
رو نده سرسنگین باش زیاد نرو من اوایل اوکی بودم قدرمو ندونستن رفتارمو عوض کردم  الان میدونن چی ...

جاریم نیستی ؟

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

اقاروندادن فقط جاری من.میری خونشون یجوری سلام علیک میکنه ادم میخوادبرگرده خونش.ولی من عمرانمیتونم حتی اگه دشمنم ببادخونم باروی باز استقبال میکنم هرچی داریم میارم پذیرایی.ولی خب اون نه.ادم فک میکنه بات قهره😂

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
هعی دیوونه شدم بخدا یه پسر ۳ ماهه دارم شبا بیداره روزا خواب اصلا رعایت نمیکنن بچه هاشون مثل شتر از ر ...

منم باردارم خیلی نگرانم فقط سپردم به خدا ،خدا خودش کمکمون کنه

اره وای همسرمم طوری نیست که بره جلوشون بگه نیایید مامانش خیلی زود بهش برمیخوره

قرار نیست مستقیم بگه نیاید هر چی باشه بچشونه قلقشونو بهتر از  شما میدونه اگه ناراحتیم پیش بیاد موقته چون بچشونه.منم اوایل خیلی ناراحت بودن و بهش برخورده بود ک کم میرم پیشش خودش هر روز وقت ناهار میومد ببینه چی پختم چقد حرص میخوردم😑 همسرم بهشون گفت ای خانم مدلش اینه زیاد با کسی اخت نمیشه بذارین راحت باشه😄 الان خیلی نسبتا ب اوایل کم میاد

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
چرا؟چطوری میشه؟سرزده میان خونت؟

اره چیزی لازم داشته باشن یا دخترمو بخوان ببرن میان بالا برادرشوهرم هرشب پیش ماعه اصلا اون ی شب نیاد من دق میکنم 

خیلی راحتم من با همه ی خانواده البته من روزی دوسه بار میزم پایین 

قرار نیست مستقیم بگه نیاید هر چی باشه بچشونه قلقشونو بهتر از  شما میدونه اگه ناراحتیم پیش بیاد ...

اوهوم هرکس شعورش باید برسه که سرزده حتی خونه پسر یا دخترشونم نرن اه😑😑🤦🏼‍♀️

وای خواهرمن با مادرم زندگی میکنه طبقه بالاشه درشونم از دوطرف باز میشه ما میریم اونجا مثل بز سرمونو میندازیم پایین میریزیم خونش بیچاره هیچی نمیگه الان میفهمم چقدر کارمون زشته

https://eitaa.com/lady_stor