2777
2789
عنوان

زندگی در ساختمان مادرشوهر

852 بازدید | 71 پست

خانمای گلی که با مادرشوهر توی ساختمون زندگی میکنن میشه بگن چطوری حد و حدودارو مشخص میکنن؟من واقعا عصبی میشم وقتی مادرشوهرم سرزده میاد خونمون😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت يكبار مياد؟براي شام و نهار بدون دعوت؟

من از اول عروسيم كم رفتم با اين ك بقيه جاريام هر شب ميرن خونش

اوايل هر شب منتظر بودن مام بريم الان عادت كردن

مادر شوهرمم هفته اي يكي دوبار عصرت نيم ساعت مياد و ميره

منم فقط با دعوت ميرم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

از روز اول سعی کردم خیلی باهاشون قاطی نشم سنگین بگیرم. رفت و امدم نسبتا کمه باهاشون. منم شده اولا مادرشوهرم همینطوری سرش مینداخت پایین میومد خونه چند سری بهش گفتم شاید من ل خ ت باشم روت میشه؟😄 دیگه بهتر رعایت میکنه ولی بازم مشکلات هست

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

من حد و حدودم رو به همسرم می گم، اونم سیاست های رفت و آمد رو تنظیم می کنه

در مورد سر زدن ناگهانی چندبار به خانواده اش تذکر داد و در عین حال به منم گفت که در رو قفل کن تا متوجه بشن که باید زنگ بزنن، مسئله همون ماه های اول حل شد.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
رو نده سرسنگین باش زیاد نرو من اوایل اوکی بودم قدرمو ندونستن رفتارمو عوض کردم  الان میدونن چی ...

والا زیاد نمیرم ،مشکلم اینه مادرشوهرم سرزده میاد،منم درونگرا هستم و اهل سخن چینی نیستم واقعا ناراحتم،امکان جابه جایی هم نداریم نمیدونم چیکارکنم😥😢 هرطور رفتارکردم بازم میاد،شوهرم خیلی اهل احترام گذاشتن و میگه نمیتونم تعارف نکنم،با یه تعارف سریع میاد و اگه رو بدم شب هم میخوابه

من حد و حدودم رو به همسرم می گم، اونم سیاست های رفت و آمد رو تنظیم می کنه در مورد سر زدن ناگهانی چن ...

شما درتون از اونور باز میشد؟برای ما بازنمیشه،همسرم میگه نمیتونم بی احترامی بکنم ناراحت میشن😢میان در میزنن بی خبر

والا زیاد نمیرم ،مشکلم اینه مادرشوهرم سرزده میاد،منم درونگرا هستم و اهل سخن چینی نیستم واقعا ناراحتم ...

تو دلت نگه ندار ب مرور زمان تغییر میکنی

ولی بهتره از اول محکم باشی 

تو خودت بریزی عصبی و پیر و کینه ای میشی عزیزم