ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من حد و حدودم رو به همسرم می گم، اونم سیاست های رفت و آمد رو تنظیم می کنه
در مورد سر زدن ناگهانی چندبار به خانواده اش تذکر داد و در عین حال به منم گفت که در رو قفل کن تا متوجه بشن که باید زنگ بزنن، مسئله همون ماه های اول حل شد.
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
رو نده سرسنگین باش زیاد نرو من اوایل اوکی بودم قدرمو ندونستن رفتارمو عوض کردم الان میدونن چی ...
والا زیاد نمیرم ،مشکلم اینه مادرشوهرم سرزده میاد،منم درونگرا هستم و اهل سخن چینی نیستم واقعا ناراحتم،امکان جابه جایی هم نداریم نمیدونم چیکارکنم😥😢 هرطور رفتارکردم بازم میاد،شوهرم خیلی اهل احترام گذاشتن و میگه نمیتونم تعارف نکنم،با یه تعارف سریع میاد و اگه رو بدم شب هم میخوابه