2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست
میشه عکسشو بذاری ببینم ؟

به خدا پس دادم ناراحت شدم وقتی اون لحظه گفتم به خدا گرونه نمی ارزه به خوبی گفتم که بریم یه چیز سبک‌تر برمیدارم استیل برمیدارم بقیه چیز دیگه بخریم ناراحت شد چون روش نمیشد گفتم تو که زدت نمیشه  چرا این کار کردی آبجی یه قرآن یه جیز 100 تومانی یود اشغالم می‌بود کلی تشکر میکردم ولی یه خدا 500 واسه من خیلی زیاد بود 

بعضیا قدرت تشخیص ندارن توی خرید خب تقصیر خودته همون بار اول که گل زشت خرید باید بهش میگفتی هرچی میخ ...

آبجی آخه چه طور بگم بحث زشتیش نبود  بحث اینکه این قدر بی ارزش بود عین تموم استیل هایی که هست تو یه عالمه اس تو به صندوقچه داری چه ارزش داره  نه استفاده فقط پول بیخودد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا قدرت تشخیص ندارن توی خرید خب تقصیر خودته همون بار اول که گل زشت خرید باید بهش میگفتی هرچی میخ ...

وقتی گفت 500 کن یک ساعت هنگ  بودم باورت میشه 

برد پسش داد ؟ خب پس دیگه غصه چیو میخوری؟ بعدم مگه کاغذ خرید دیدی؟ شاید الکی میگه ۵۰۰ ۵۰ خریده&nbs ...

نه گلم رغتک پس دادم 250 پول داده بود و 250 چک. عزیزم غصه ناراحتی که اومدد

دیگه برات درس عبرت بشه که قبلش بهش بگی فلان چیزو ندارم یا شلوار ندارم دلم میخواد بخرم برا مناسبت برات می‌خرید اون بنده خدا می‌خواسته خوشحالت کنه والا شوهر من هیچی برام نخرید ولی من روز مرد حتما یه چیز کوچیکم شده براش میخرم که کادو دادن و مناسبتو یاد بگیره خیلیم ناراحت شدم ولی اصلا به روش نیاوردم 

دیگه برات درس عبرت بشه که قبلش بهش بگی فلان چیزو ندارم یا شلوار ندارم دلم میخواد بخرم برا مناسبت برا ...

گلم الان زنگ زدم باهم حرف زدیم چون منظورم فهمیده ناراحت نبود. بعدشم به خدا قبلش حتی لباسم نشون داده بودم