2789
عنوان

بیاید درد و دل

203 بازدید | 35 پست

امشب یه کم فرق میکنه اول بخونید فکر کنید نظر بدید خیلی دلم شکسته بر عکس شوهرم کادو خریده شاید یه عده بگید ما از خدا مون بود شوهرم کادو بخره اولت  چن وقته مدام میگم تا یه چی بخره بعد همیشه تشکر میکردم ولی واقعا تو اوج بی پولی رفته یه اشغال نه از نظر زشتی از نظر اینکه به حلب که به هرکی میگفتم 500 تومان شده  میگفت دروغ میگی   این قدر کوچیک و اصلا عین همون من 130 دیده بودم  بهش گفتم  چرا خریدی 500. آدم خرید گرون مبخواد بکنه واسه ما بی پول ها اولا باید زنش ببره که یه جیز با ارزش با اقل خره  به خدا نمی‌ارزد  نه از زشتی من یه پوشک برای پسرم نمیتونم بخرم بعد یه گوشواره نفره اشغالی 500 تومان بندازم گوشه  خونه میشد با 200 تومان هم گوشواره و گردنبند  خرید. اگه طا بود خودش سرمایه بود ولی واقعا تو این بی‌پولی یه تیکه حلب نع کسب میبینع نه هیچ ارزش و مقامی داشت این قدر ضایع بود من فکر کردم ونهایتا شده 80 تومان. شاید بگید قدر نشناسی نه والا اگه پولدار بودم یا یه چیز 100 تومانی بود به خدا زشتم می‌بود کلی ذوق میکردم به جان بچه ام ولی چیز به این گرونی بخوای بندازی دور اصلا. پیدا نیست واقعا زور نیست واسه ما بی پول ها میگم میشد یا پول کمتر همون بخره کی میفهمه فرق استیل و نقره حالا اگه طلا بود سرمایه بو. ارزش داشت من یه شلوار یکساله نخریدم خیلی دلم رفته بحثمون شد. آخه حقوقش دست منه قشنگ وسط برج کم میاریم میخواسته خوشحالم کنه ولی با یه تیکه حلب بع. از این ور خوشحالم کنه از اون ور من درد میکشم که آخر برج چیکار کنیم میگم بابام منم دوست داشتم بخره ولس یا این گول میشد گوشواره و گردنبند ارزوتر هم خرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیشد گلم  یکی منو  درک کنه

درکت میکنم میفهمم چی میگی گلم حالا زیاد ناراحت نباش میگذرع همه مشکل دارن ولی برا کادوت خوشحالی میکردی همسرتم خوشحال میشد

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу

اسب پیش کشی رو دندونش رو نمیشمرن ادب حکم می‌کنه هرچند هم هدیه افتضاح باشه ازش تشکر کنی با این رفتارت ممکنه سالهای دیگه چیزی برات نمره بالاخره یه سال بد بخره سال بعد ممکنه خوب بخره بهش انگیزه بده نه اینکه شماتت کنی

درک نداری شما

مگه میخوای پز بدی؟

که یکی بگه گرون خریدی یکی بگه استیله

همین که تو رو در حد500تومن دونسته تشکر کن

ذهنت باعث میشه فکر کنی دستت تنگه

اگه بزرگ فکر کنی و سکرگزار باشی ببین به کجا میرسی

واقعا با شوهرت روت شد دعوا کنی؟

برو از دلش در بیار

وگرنه دیگه تره هم خورد نمیکنه واست

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
کاش با خودت میخرید منم دوس پسرم تو لباس سلیقه نداره یچی زشت خرید گفتم ازین به بعد منم باید ببری موقع ...

😂😂😂با ایموجی ناراحت

اشتی کرد؟

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
اسب پیش کشی رو دندونش رو نمیشمرن ادب حکم می‌کنه هرچند هم هدیه افتضاح باشه ازش تشکر کنی با این رفتارت ...

اصلا حرفام نخوندی ها میگم 200 تومان چیزی میخرید نه 500 تومان چون بی ارزشه چون بی‌پولی نگفتم چیز بد خریده اتفاقا چیز گرون خریده 

درکت میکنم هزارتومنم هزارتومان ولی کاری ک کردع بدنبودموقع خریدیکم فک میکردواقعا واس کسی ک وسطماه خرجی کم میارع۵۰۰تومن گنجه😔عزیزدلم غصه نخور

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
اصلا حرفام نخوندی ها میگم 200 تومان چیزی میخرید نه 500 تومان چون بی ارزشه چون بی‌پولی نگفتم چیز بد خ ...

اون اینجوری دوست داشته

من حس میکنم از یه جای دیگه ناراحتی

شاید سلیقت زده تو ذوقت ولی برخوردت درست نیست