2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست
درک نداری شما مگه میخوای پز بدی؟ که یکی بگه گرون خریدی یکی بگه استیله همین که تو رو در حد500تومن ...

نه پز نه ولی 500 هزار تومان بندازم گوشه خونه؟ برای ما بی پول ها 500 هزار تومان یه دنیای 

اون اینجوری دوست داشته من حس میکنم از یه جای دیگه ناراحتی شاید سلیقت زده تو ذوقت ولی برخوردت درست ...

نه چون پول نداریم من کلی چیزای دیگه میخوام یه شلوار ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا حرفام نخوندی ها میگم 200 تومان چیزی میخرید نه 500 تومان چون بی ارزشه چون بی‌پولی نگفتم چیز بد خ ...

خوندم متوجه منظورت هم شدم صرفه جویی و پس انداز رو بزار واسه موقعیتهای دیگه الان کاریه که شده یا لااقل میگفتی کاش یه چیز ارزونتر میخریدی تا اذیت نشی نه اینکه بگی ۵۰۰نمی ارزه و تو سر هدیه ش بزنی 

نه پز نه ولی 500 هزار تومان بندازم گوشه خونه؟ برای ما بی پول ها 500 هزار تومان یه دنیای 

عزیزم استفاده کن بذار ببینه

والا این غر زدنا و عدم شکرگزاری باعث پسرفت زندگیت میشه

بگو خدایا شکرت و...

چرا انقدر عصبی؟

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
نه چون پول نداریم من کلی چیزای دیگه میخوام یه شلوار ندارم 

درکت میکنم.فکر کردی وضع بقیه چه جوریه

ولی لابد همسرت اینو دیده دوست داشته تو داشته باشی

تو هم قدرسناس باش با سیاست رفتار کن

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
عزیزم استفاده کن بذار ببینه والا این غر زدنا و عدم شکرگزاری باعث پسرفت زندگیت میشه بگو خدایا شکرت ...

خودش یه بلوز ب اش اینترنتی خریدم 80 تومان شد اندازه اش نبود تا چندوقت میگفت تو 80 واسه این دادی پول میدادی خودم میخریدم 

خودش یه بلوز ب اش اینترنتی خریدم 80 تومان شد اندازه اش نبود تا چندوقت میگفت تو 80 واسه این دادی پول ...

پس تلااافی کردی؟😂

واقعا رفتی کادوشو دادی پس؟

درکت میکنم.فکر کردی وضع بقیه چه جوریه ولی لابد همسرت اینو دیده دوست داشته تو داشته باشی تو هم قدرس ...

میخواست منتش بزاره بابا سرم با صورت ژولییدهاومده خونه مامانم این و بده به خودش نرسیده بود. که بگه هستم صد سال سیاه 

پس تلااافی کردی؟😂 واقعا رفتی کادوشو دادی پس؟

به خدا له خاطر ارزش نداشتنش به خدا بحث دوست داشتن نبود. به خدا عین همون جای دیگه میدن 200 من جای دیگه دیده بودم 130 هم دیدم 

ما با 500 تومان میتونیم دنیامون بسازیم 

عزیزم انشالله موفق بشی تو زندگیت 

ولی مثبت نگری یادت نره قشنگم

دعا میکنه همه حال دلشون خوب باشه 😭❤

حالا باهاش صحبت کن بی مشورت باهات چیزی رو برات نخره یا ازین به بعد جای کادو پولشو بده بهت این ماه ...

ببین یه چیز دیگه ام ناراحتم میکنه من واسه زایمانم گفتم بهش یه گل خوب بخر جلو مامانی واسه من یه گل 10 هزار تومانی واسه اولین زایمانم  خرید ولی الان رفته این و خریده 500 تومان که به ولله می‌دیدی میگفتی 80 تومانه نه از نظر زشتی ظریف بی ارزش. اصلا زشت نبود ولی 500 تومان کم دو بار بندازم نفره ای  طلا نبست بگی خودش پوله  جلو مامانی جرات نمیکنه چیزای با ارزش بده بهم تولدم  جلو اون همه آدم به شرتک خریده بود