2777
2789
۱۷ سالمه نه نمیدونم از چیه

خوب ۱۷ سالتونه از بلوغه اصلا خودتونو اذیت نکنین 

خیلی زود برطرف میشن فقط باید شستشوی مناسب داشته باشه پوستتون یه ذره مواظب تغذیه تون باشین 

و مواظب باشید دست نزنید به جوشهاتون 

که جاشون نمونه و تحریک نشه پوستتون

ما ژل شستشوی خوب و ماسک خوب داریم 

البته پوستتون چه نوعی بود خشکه یا چربه یا معمولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ۱۷ سالتونه از بلوغه اصلا خودتونو اذیت نکنین  خیلی زود برطرف میشن فقط باید شستشوی مناسب داش ...

معمولی

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........

[QUOTE=175471443]در حال حاضر چی استفاده میکنین؟واسه شستشو و جوشاتون[/QUOTE

از صابون

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........
از چه صابونی؟

اسمش:شکوه

دلیل جوشاتون رو میدونی؟همیشه جوش میزنه یا گاهی وقتا و آیا جای جوشهاتون یعنی لکهاتونم پیشونیتون هستن ...

نه نمیدونم گاهی وقتا اره هست

شآد بآشُــ بخَند:(♡بزار بفهمَـنـ قَوۍ تَر از دیروزۍ🌸□^^
مخصوصه جوشه واسته پوسته معمولیه؟

نه مخصوص جوش نیست معمولیه من برای درمان جوش ازش استفاده نمیکنم 

[QUOTE=175473936]البته اینم بگم که 15 سالمع[/QUOTE

دوست عزیزم ۱۵ سالتونه پس همونایی که به دوست ۱۷ ساله مون گفتم واسه شما هم صدق میکنه

جوش بلوغ چیزی نیست یه سری مراقبهای ساده ولی مهم میخواد 

مثل شستشوی مناسب ضد آفتاب مناسب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز