2777
2789
عنوان

برا عروسمون روز زن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 50 پست
یعنی شوهرت طرف اوناعه؟؟ عزیزم☹توام مثل منی حتی اگه بهم فهشم بدن میگه تقصیر توعه تو کاری کردی فهش بدن ...

شوهرم خودش خیلی خوبه من واقعا از ته قلبم دوسش دارم ولی عموم با زنش سالها قهر بودن زن عموم چشم  دیدن خوشبختی مارو نداره همش به دوتا پسراش نزدیک میشه که پسراش قربون صدقش برن چندوقت پیش خودکشی کرد که همه دورش جمع بشن همش جلب توجه میکنه .شوهرم میگه چیکار کنم تیربارونشون کنم میگم بابا انقد لی لی به لالاشون نذار گوش نمیده مدام نازشونو میکشه من کارایی که واسه شوهرم کردم هیچی دختری نکرده من از همه همه همه چیز گذشتم ولی شوهرم انگار به چشمش نمیاد بهش میگم حتما من باید خودکشی کنم تا جلب توجه بشه برات .الان دیگه مدام بهم دروغ میگه دیشب میگفت اگه زن خوب باشه مرد دروغ نمیگه بهم میگه مگه توبرام چیکار کردی رستوران هم آشپزی میکنن توفقط آشپزی میکنی یعنی حتما باید برم کلفتی مامان باباشو کنم قربون صدقه اون خواهرای تازه به دوران رسیده شون برم تا بشم زن خوب 

یعنی شوهرت طرف اوناعه؟؟ عزیزم☹توام مثل منی حتی اگه بهم فهشم بدن میگه تقصیر توعه تو کاری کردی فهش بدن ...

منم دیشب هرچی غذا پختم ریختم آشغالی بعدش انقدر ناراحت شدم که برکت خدارو ریختم دور امروزم اصلا دست به خونه نزدم خودش اومد خونه ظرفارو شست من بهش میگم باید حرف بزنیم مشکلاتمون حل شه نه اینکه توهمش ازمن انتقاد کنی انگار همه بدن فقط خانواده عموم فرشته هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب هرچی غذا پختم ریختم آشغالی بعدش انقدر ناراحت شدم که برکت خدارو ریختم دور امروزم اصلا دست به ...

ولش کن توام بهش بی محلی کن چند روز خونه رو تمیز نکن آشپزی نکن تا به چشمش بیاد قدرتو بدونه...چون همیشه همه جارو براش برق انداختی اشپزی کردی براش عادی شده

سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه می‌خواهد🔐🌱^^
شوهرم خودش خیلی خوبه من واقعا از ته قلبم دوسش دارم ولی عموم با زنش سالها قهر بودن زن عموم چشم   ...

اه اه متنفرم ازین مادرشوهرا...تو ام با شوهرت بحث نکن سعی کن با زبون نرم بکشیش طرف خودت نذار زیاد بره طرفشون اگرم رفت کارش نداشته باش بلخره خسته میشه تو سعی کن به روی خودت نیاری و مثلا یجوری باش که بهت خوش میگزره انگار...و اینکه اصلا باهاش بحث نکن زبونی خامش کن

سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه می‌خواهد🔐🌱^^
اه اه متنفرم ازین مادرشوهرا...تو ام با شوهرت بحث نکن سعی کن با زبون نرم بکشیش طرف خودت نذار زیاد بره ...

اره درست میگی منم تصمبم گرفتم دیگه کاری به کارش نداشته باشم چنددقیقه پیش خودش اومدآشتی کرد ولی من بازهم کاری به کارش ندارم