2777
2789
عنوان

برا عروسمون روز زن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 50 پست
کیف مجلسی کوچیکا چطوره؟

میتونی بخری 

خیلیم عالی

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه منم چهارتا خواهرشوهر دارم همشون حسودو فضول به داداششون میگن توباید زن لاکچری میگرفتی 

دقیقاااااا ایناام اینطورین...من دیپلم دارم بعد جلو شوهرم و مامانمینا میگفتن ما یه دخترای تحصیلکرده ای برا داداشم انتخاب کرده بودیم منتها خودش گفت اینو میخام..بعدم همش میگن فلان چیزو بخر مده اینو بخر قشنگه خودشو کلا سرتر از همه میدونن

سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه می‌خواهد🔐🌱^^
بعضی ها کلا زوم خاصی روی عروس و خواهر شوهر دارن این قضیه باید دو طرفه باشه 

دقیقا باید دوطرفه باشه نه این که عروسو به چشم کلفت خانواده ببینن من خانواده عموم خانواده شوهرم هستن یعنی باپسرعموم ازدواج کردم با این که فامیلیم ذره ایی توجه احترم ارزشی قائل نشدن 

دقیقا باید دوطرفه باشه نه این که عروسو به چشم کلفت خانواده ببینن من خانواده عموم خانواده شوهرم هستن ...

معمولا کسایی که عروس عمو میشن مادرشوهره لج جاریشو رو عروسه پیاده میکنه..خواهرمم عروس عموعه و خیلی باهاش لجن

دقیقاااااا ایناام اینطورین...من دیپلم دارم بعد جلو شوهرم و مامانمینا میگفتن ما یه دخترای تحصیلکرده ا ...

اره دقیقا. حالا خوبه پدر من تا وقتی که زنده بودن تودوره جوونیشون خرج عمومو زنشو میداده همیشه خانواده عموم به خانواده ماحسادت میکردن حالا الان همه ماها بدیم فقط اینا خوبن .شوهرم پسرعموم

معمولا کسایی که عروس عمو میشن مادرشوهره لج جاریشو رو عروسه پیاده میکنه..خواهرمم عروس عموعه و خیلی با ...

اره منم همین حسو دارم .ولی شوهرم  میگه مامانم با مامانت خیلی دوست بودن بااینکه من میدونم که مامانش همیشه به مامانم حسادت میکرد

اره دقیقا. حالا خوبه پدر من تا وقتی که زنده بودن تودوره جوونیشون خرج عمومو زنشو میداده همیشه خانواده ...

خدابیامرزه پدرتو❤ولشون کن من که اصلا اهمیت نمیدم مهم شوهرته

شماهم در حدی که بهتون ارزش میدن باهاشون گرم بگیرید

من کلا آدم پرتوقعی نبودم حتی حلقه ازدواجم طلا نیست اصلا خرید عروسی نرفتیم فکر میکردم به چشم شوهرم میاد ولی اشتباه میکردم تازه خانوادشم زبونشون درازه .البتا ببخشید که راحت حرف میزنم

خدابیامرزه پدرتو❤ولشون کن من که اصلا اهمیت نمیدم مهم شوهرته

ممنون زنده باشی .منم کلا قطع رابطه کردم از سر کنجکاویشون به اجبار یه بار اومدن خونمون واسه اینکه ببینن زندگیمون چطور منم دیگه نذاشتم بیان ولی مدام باشوهرم درارتباطن

ممنون زنده باشی .منم کلا قطع رابطه کردم از سر کنجکاویشون به اجبار یه بار اومدن خونمون واسه اینکه ببی ...

خوب کاری میکنی...دوری و دوستی

خوب کاری میکنی...دوری و دوستی

دقیقا .دیشب هم سر خانواده شوهرم منو شوهرم باهم بحث کردیم حالا هم قهریم من هم هیچکسو ندارم که دوکلمه باهاش حرف بزنم بخاطر خانواده عموم با کل خانوادم قطع رابطه کردم هیچوقت نمیبخشمشون از ته قلبم  دعا میکنم که خیر نبینن توزندگیشون 

دقیقا .دیشب هم سر خانواده شوهرم منو شوهرم باهم بحث کردیم حالا هم قهریم من هم هیچکسو ندارم که دوکلمه ...

یعنی شوهرت طرف اوناعه؟؟ عزیزم☹توام مثل منی حتی اگه بهم فهشم بدن میگه تقصیر توعه تو کاری کردی فهش بدن...ناراحت نباش عزیزم پاشو قران بخون دلت آروم شه وسعی کن بحث نکنی با شوهرت زندگیتو بخاطر اونا تلخ نکن