2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید مادرم چی میگه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 139 پست

گفت که خواهرم اومده کار های دانشگاهش و انجام بده و مجبور شدم ببارمش منم گفتم برو من فردا با پدرم میاد لج کرد و گفت باید بیای منم گفتم نمیام لج کردم بعدش گفت پس خودت نمیای بچه رو بده ک ببرم من گفتم بیا ببر بچه رو با گریه برد بعد پیام داد گفت نطرت عوض نشده ک برگردی گفتم نه برو گمشو....بعد دیگه خانوادم متوجه شدن از ماجرا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت که خواهرم اومده کار های دانشگاهش و انجام بده و مجبور شدم ببارمش منم گفتم برو من فردا با پدرم میا ...

چرا لج؟ میرفتی خوب ... قهر میکنید مثل دوتا ادم متمدن قهر کنید نه مثل بچه های ۵ ..۶ ساله

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

و همسرم گفت که جدا بشیم بهتره چون من سر سازگاری ندارم خانوادمم که از خداشون بود بهونه گیرشون اومده بود گفتن اره باید جداشی حتما و منو تهدید میکردن که اگه برگردی دیگه باید قید مارو بزنی

خب کارت  اشتباه بوده.چرا بخاطر اونا رابطتو و زندگیتو ک‌میگی‌خیلی خوب و عاشقانس خراب کردی.میرفتی مینشستی و بی اهمیت بودی.اینجوری ن تنها جلو شوهرت لکه جلو خاهر شوهراتم خراب شدب اشتباه کردی بنظرم میرفتی

و همسرم گفت که جدا بشیم بهتره چون من سر سازگاری ندارم خانوادمم که از خداشون بود بهونه گیرشون اومده ب ...

خیلی کار مسخره ای کردی 

به نظرم یه عذر ۷واهی کن از شوهرت بزار تموم بشه 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

دو هفته گذشت و شوهرم بچه رو اورد برام ولی من واقعا ناراحت بودم و دلم میخواست ک جدا بشم چون خانوادم خیلی سرشناس و پولدارن خودمم از زیبایی نمیخوام تعریف کنم ولی زبان زد فامیلم