2777
2789
عنوان

جنس مؤنث

403 بازدید | 52 پست

‏‎‎ بهش گفتن _رفتی خونه ی شوهر هر غلطی دوست داری بکن 

الان ازدواج کرده بهش میگن _مگه اینجا خونه باباته که هر کار دوست داری انجام بدی؟بدون اجازه ی من هیچ کاری نمی کنی.

کلا حس مالکیت دارن بهش مثه ی وسیله که تا مجرده مال بابا و داداششه بعد ازدواجم مال شوهرشه انگار همیشه تحت سلطه ی بعضی مردا بوده و همه ی اینا از ی طرز فکر اشتباه به وجود اومده 

فکر کنم خودتون تا اینجا فهمیدید منظورم چیه  

جنس مؤنث رو میگم:)

همین جنس مونث اون دوتا الاغ رو تربیت کرده،میدونم تند گفتم ولی واقعیت تلخه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تهمت به زن میخوره بچه میزا باید پسر زا بشی شام علنی کلفتیه کارمون ولی درقبالش بدون پول بعد نردا میگن صبح میریم شب میاییم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

تقصیر خود جنسه مونثه با تربیت کردنش که شوهر مردم رو اونجوری تربیت میکنه بعضی زنا اصلا رحم به همجنسشون ندارن

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
خودشم برای بیرون رفتن ازتون اجازه می گیره؟

نه  

الآنم خواستم برم برا بچه هام لباس بگیرم گفتن حق نداری بری،خودش رفت  

هزارتومنم پول ندارم تو جیبم 

بدبختی بیشتر از این؟

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
تهمت به زن میخوره بچه میزا باید پسر زا بشی شام علنی کلفتیه کارمون ولی درقبالش بدون پول بعد نردا میگن ...

همونی که میشنوه باید پسرزا باشه بعد پسرش که زن گرفت باز به عروسش میگه باید پسرزا باشی 

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
همونی که میشنوه باید پسرزا باشه بعد پسرش که زن گرفت باز به عروسش میگه باید پسرزا باشی 

راست میگی فرهنگه غلطه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
زن و مرد نداره واقعا من جایی میرم به همسرم اطلاع میدم همسرمم هر جا میره باید اطلاع بده  اینکه ...

اگه قراره اطلاع بدن باید دوطرفه باشه 

نه اینکه چون زنه تو خونه حبسش کنن 

این طرز فکر رو هنوز هم ی سری از آدما دارن 

و حالا فرض کن همین آدما ی پسر به دنیا بیارن و دوباره این طرز فکر وحشتناک ادامه پیدا کنه