2777
2789
عنوان

جنس مؤنث

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
مثلااگه ازشوهراتون برای بیرون رفتن اجازه بگیریدچی میشه منکه مشکلی ندارم همیشه هم اجازه داده

اشکالی نداره 

درصورتی که اونم برای بیرون رفتن ازتون اجازه بگیره و بهتون اطلاع بده

نه برای اینکه زنه تو خونه حبسش کنن

اگه قراره اطلاع بدن باید دوطرفه باشه  نه اینکه چون زنه تو خونه حبسش کنن  این طرز فکر رو ...

هیچوقت نسل اینجور ادما ازبین نمیره منم قبول دارم و اینکه دو طرف بهم اطلاع بدن یجور احترام به همدیگس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلااگه ازشوهراتون برای بیرون رفتن اجازه بگیریدچی میشه منکه مشکلی ندارم همیشه هم اجازه داده

وقتی مشکلی ندارم با اجازه گرفتن ک اونم از من اجازه بگیره

شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
هیچوقت نسل اینجور ادما ازبین نمیره منم قبول و اینکه دو طرف بهم اطلاع بدن یجور احترام به همدیگس 

اینکه باید اطلاع داده بشه و این اطلاع دادن باید دوطرفه باشه ی چیز منطقیه 

ولی اینکه ی آدم رو چون زنه و جنس مؤنث تو خونه حبسش کنن کاملا غیر منطقیه

خیلی ها همچین اعتقادی دارن حالا فرض کن قراره ی بچه رو تربیت کنن 

🤦دقیقا این فردی که مثال زدم خود شما بودین انگار  خدا بهتون صبر بده

خدا کجاست؟کو؟من چرا نمیبینمش پس؟ 

خدا اگه بود پدر من آدم خوبی می بود،مادرم بی محبت نمیشد 

درسته من تو‌۱۵سالگی یه اشتباه کردم ولی قرار نیست خدا بیخیالم بشه،من مگه بنده ی همین خدا نیستم ؟چرا انقدر تبعیض،چرا یکی باید باباش انقدر پولدار باشه و پشتش باشه که شوهرش جرئت نکنه از گل نازک‌تر بهش بشه 

چرا منو انقدر بدبخت افریده

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اینکه باید اطلاع داده بشه و این اطلاع دادن باید دوطرفه باشه ی چیز منطقیه  ولی اینکه ی آدم رو چ ...

یسریا تربیت خانوادگیشون اینجوریه مثلا من و.شما میگیم که باید دو طرف بهم احترام بزارن یسریا میان میگن خوب ما از همسرمون اجازه میگیریم دلایل خودشونم دارن نمیشه گفت اونا بدن چون با این روش بار اومدن و هر کس باید با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه 

یسریا تربیت خانوادگیشون اینجوریه مثلا من و.شما میگیم که باید دو طرف بهم احترام بزارن یسریا میان میگن ...

اگه زن خودش مشکلی نداره اشکال نداره چون این انتخاب خودش بوده و حق انتخاب داره هر چند بگیم داره توی ی مسیر اشتباه حرکت می کنه ولی این به این معنی نیست که این طرز فکر ی طرز فکر درسته  کاری که اشتباهه باید برای هردوجنس اشتباه باشه جنسیت تاثیری تو درست بودن کار اشتباه نمی ذاره

اما بعضی از زن ها و دخترا هستن که دارن عذاب می کشن به خاطر این طرز فکری که توی ذهن بعضی از افراد این جامعه وجود داره

منکه بخاطره همین مسائل ازدواج نکردم و نمیکنم تا اخر عمر  بنده ارزوهام بزرگ هست و ازدواج مانع ر ...

شما می تونید مردی رو انتخاب کنید که همچین طرز فکری نداره 

درسته ی عده اینجورین ولی همه نیستن مردی که باشخصیت و باهوشه حقوق ی آدم رو به خاطر اینکه زنه ازش نمی گیره