2777
2789
عنوان

جنس مؤنث

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
شما می تونید مردی رو انتخاب کنید که همچین طرز فکری نداره  درسته ی عده اینجورین ولی همه نیستن م ...

شرمنده بنده کلا با ازدواج مخالف هستم⁦☺️⁩

اصن ادمی نیستم واسه ازدواج 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تربیت

این خیلی مهمه

وقتی طرف توی خانواده ای بزرگ شده که زن را کلفت بی جیره موجب میبینن قرار نیست نوع دیگه ای فکر کنه

مگه اینکه اهل مطالعه و تفکر و تعقل باشه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

سلام(من دختر برادر این کاربری هستم صاحب این کاربری عمم هست ولی منم میام تو کاربری)

همه مردا اینجوری هستن 

مثل نامزد من من که جایی حق ندارم تنها برم ولی وقتی هم که با بابام میرم اجازه نمیده بهم 

هرکار هم میکنه گردن نمیگیره و باعث شده من ۱ ماه نیم هر روز ارزوی مرگ کنم😔😔😔😔😔

بابام هیچ وقت پشتم نبوده و نیست 

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

والا تو خونه ی ما که اینجوری نیس من ازادم هرکار عقلانی که تمایل داشته باشم انجام بدم همسرم هم همین جور جایی هم میرم بهش اطلاع میدم فقط ولی اجازه نمی گیرم همسرم هم همینجور یعنی خودش ازم خواست از اول گفت اگه دلم شورتو زد بدونم کجا باید دنبالت بگردم ولی آزادی هرجا بری بهم گفت

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

خداروشکر نه تو مجردی نه متاهلی

واسه کارام از هیچکس اجازه نگرفتم

اما نظر بابام و شوهرم واسم محترمه ولی اجازه ندادم تحت سلطه و زور کسی باشم

و کسی هم بهم زور نگفته

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
مثلااگه ازشوهراتون برای بیرون رفتن اجازه بگیریدچی میشه منکه مشکلی ندارم همیشه هم اجازه داده

وای مگه پادگانه اینم شد زندگی آخه

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
سلام(من دختر برادر این کاربری هستم صاحب این کاربری عمم هست ولی منم میام تو کاربری) همه مردا اینج ...

اولا همه ی مردا اینجوری نیستن ندیدنش دلیل بر نبودنش نیست مرد باهوش هیچوقت حقوق ی آدم رو به خاطر اینکه زنه ازش نمی گیره 

بعدشم به شما اجازه نمیده خودشم ازتون اجازه می گیره برای بیرون رفتن؟

اولا همه ی مردا اینجوری نیستن ندیدنش دلیل بر نبودنش نیست مرد باهوش هیچوقت حقوق ی آدم رو به خاطر اینک ...

خاله من بیرون رفتن نیست بیرون رفتن بخوره تو سرم آبروم نره بزور مجبورم کرد میترسم باردار باشم با اینکه پریود شدم ولی باز میترسم نمیتونم برم بیرون تنها خودشم گردن نمیگیره😔😭😭 میگه لابد با کسه دیگه ای علطی کردی

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
تربیت این خیلی مهمه وقتی طرف توی خانواده ای بزرگ شده که زن را کلفت بی جیره موجب میبینن قرار نیست ن ...

نکته ی مهمیه 

اگه طرف  اهل مطالعه تحقیق و تعقل باشه ممکنه به ی عقیده ی درست برسه هرچند خانوادش اینطور نیستن نمونش خیلی زیاده که فرزند نیست ولی پدر مادر همچین طرز فکری دارن👌👌👌