2777
2789
عنوان

جنس مؤنث

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
نکته ی مهمیه   اگه طرف  اهل مطالعه تحقیق و تعقل باشه ممکنه به ی عقیده ی درست برسه هر ...

شوهر من به رئیس داشته که من خیلی دعاش میکنم

باورت نمیشه چیزایی به همسرم گفته که خیلی توی زندگیم موثره

البته زمانی همسرم پیش این آقا بوده، مجرد بوده

ولی رئیسش بهش می‌گفته پسرم🥰

خدا خیزش بده که اینقدر با حرفای خوبش اخلاق شوهرمو خوب کرده

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من بیرون رفتن نیست بیرون رفتن بخوره تو سرم آبروم نره بزور مجبورم کرد میترسم باردار باشم با اینک ...

خب شاید داره بهت تهمت می زنه بدون اینکه چیزی رو بدونه اهمیت نده

ثانیا تو گفتی پریود شدی ترست چیه؟

بعضی از آدما هستن کافیه ی ذره هوا تاریک باشه و ی دختر و بیرون ببینن سریع قضاوت های نابه جا می کنن و حرف های بدی بهش می زنن ولی برای پسرا همچین دیدگاهی ندارن درحالی که امکان داره اون پسر هم کارهای بدی کنه‌این طرز فکرغلط وجود داره  

شوهر من به رئیس داشته که من خیلی دعاش میکنم باورت نمیشه چیزایی به همسرم گفته که خیلی توی زندگیم موث ...

دقیقا این مثال خوبیه ی چیزی یاد گرفتم

علاوه بر خانواده ممکنه رسانه رفیقاش مکانی که کار می کنه و غیره روی ی آدم تاثیر بذاره 👌👌👌👌

خب خیلی ها هستن همچین فرهنگی ندارن همینجا  خب معایب رو که همه باهاش آشناییم  مزایاش چیه؟

مزایاش اینه که کسی ازت انتظار کار کردن و پول دراوردن نداره وظیفه مرداست که خرجتو بدن و برات خونه و ماشین و لباس و ... تهیه کنن

اگه با یه مرد تو خیابون حرفت بشه همه میان حقو میدن به تو و طرف تو رو میگیرن

سربازی لازم نیست مهریه لازم نیست بدی، وظیفه مرده که امنیت تو رو تامین کنه نه برعکس و ...

عاشق افکار آدم ها باش نه خودشان
خب شاید داره بهت تهمت می زنه بدون اینکه چیزی رو بدونه اهمیت نده ثانیا تو گفتی پریود شدی ترست چیه؟ ...

خاله اخه تو سایت میگن ما پریود میشیم و بازم بارداریم😔

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
مزایاش اینه که کسی ازت انتظار کار کردن و پول دراوردن نداره وظیفه مرداست که خرجتو بدن و برات خونه و م ...

شما مطمئنید تو همون خونه سر ی زن منت نمی ذارن برای اینکه استقلال مالی نداره؟

شما مطمئنید تو همون کوچه خیابون تیکه نمی شنون اذیت نمیشن؟

شما خبر دارید همون مردی که امنیت خواهر مادرش رو تامین می کنه مزاحم دخترای

توی خیابون نمیشه 

همه ی مردا نیستنا نه اصلا فقط می خوام بگم به طور قطعی نمی تونیم بگیم این مزیت ها برای دختر وجود داره و بخوایم کلی راجب این موضوع صحبت کنیم