2821
2789
عنوان

بارداری 🌰

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 83 پست
انشاالله برا همه سالم باشه.من پسرم سز بود اینم سز ه... پسر کوچولوم آجیش بیاد یسالشه...

الهی عزیزم چ خوب ک این یکی دختره هر دوشو داری خدا واست حفظش کنه اسمشو چی گذاشتی؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوماهمه چون قبلا شکمم مثل کتاب صاف بود فوری شکمم زد بیرون الان مامانم میگه ۵ماهته خبر نداری🤣 ...

اره دیگه منم مث توام . ولی من یکم داشتم شکم الان ی کوچولو بیشتر شده ... پس طبیعیه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
من حامله ک شدم توی دوسه ماه اول ۶ کیلو کم کردم تازه🤣

خخخخ اره منم اوایل کم کردم ۸۰۰ گرم. چون ویار داشتم بالا میاوردم . ولی الان فقط حالتشو دارم و بالا نمیارم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
چند هفته این شما؟

الان ۱۰ هفته ام . اینی ک گفتم کم کردم از ۵ هفته تا ۸ هفته بود 

اره بابا نگران نباش نینی مون درشته😍😍

عززیزززم . انشاالله سالم باشن . چندوقتته؟ زایمانتو کی زدن؟ 

پس اول راهی هنوز 🤗

اره بابا تازه دورقمی شدم 😂 شما چندوقتته گلم؟ 

من هفته ۳۳هستم تا خود ۲۰هفتگی از شدت ویار نون پنیر میخوردم فقط 🤣

الهی خیلی سخته. بره من کم شده ولی قطع نشده ‌. ایشالا کوچولوتو صحیح و سالم بغل بگیری 😍

2824
2823
2791
2779
2792