بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی نگران نباش منم ده هفته یه کوجولو شکم دراورده بودم
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
اره منم . وای خداروشکر یکی مث خودم پیدا کردم . کوچولوت چی بود؟ من میگم سر دختر میگن ادم ورم د ...
ن عزیزم ربطی ندارع
مال من پسره
نگرانی ب دلت راه نده
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
پسر منم رادمهر ه... ی چیز بگم بخندی.پسرم رو برده بودم برا آزمایش زردی ی نوزاد دیگه ام اومد .دیگه دا ...
چ بامزه
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن