2821
2789
عنوان

بارداری 🌰

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 83 پست
ب من اول گفتن دو اردیبهشت ولی فکر کنم بر اساس سونو ان تی میگن ک اونجا زده ۲۹ فروردین منم دوس داشتم ا ...

انشاالله برا همه سالم باشه.من پسرم سز بود اینم سز ه...

پسر کوچولوم آجیش بیاد یسالشه...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
پسر منم رادمهر ه... ی چیز بگم بخندی.پسرم رو برده بودم برا آزمایش زردی ی نوزاد دیگه ام اومد .دیگه دا ...

😂😂😂 . بخدا بی خودت نیست میگن بهشت زیر پای مادراس. از همون تایم ک میدونی بارداری نگرانشونی تااخرعمر... 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی ن؟ 

یعنی نگران نباش منم ده هفته یه کوجولو شکم دراورده بودم 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
یعنی نگران نباش منم ده هفته یه کوجولو شکم دراورده بودم 

اره منم . وای خداروشکر یکی مث خودم پیدا کردم . کوچولوت چی بود؟ من میگم سر دختر میگن ادم‌ ورم  داره . نکنه ازاونه؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
اره منم . وای خداروشکر یکی مث خودم پیدا کردم . کوچولوت چی بود؟ من میگم سر دختر میگن ادم‌ ورم  د ...

ن عزیزم ربطی ندارع 

مال من پسره 

نگرانی ب دلت راه نده 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
ن عزیزم ربطی ندارع  مال من پسره  نگرانی ب دلت راه نده

اره توکل بخدا . انشاالله ک خیره ... 

خداحفظش کنه برات عزیزم 

اره توکل بخدا . انشاالله ک خیره ...  خداحفظش کنه برات عزیزم

ممنون گلم همچنین💖

پسر منم رادمهر ه... ی چیز بگم بخندی.پسرم رو برده بودم برا آزمایش زردی ی نوزاد دیگه ام اومد .دیگه دا ...

چ بامزه  

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
ببین گلم دانشمندان آمریکایی ب این نتیجه رسیدن زنان موقع بارداریشون حتی شاخم دربیارن طبیعیه پس نگران ...

خخخخ وای 😂😂😂 مرسی 

چجوریه ک ده هفتس شکمش بزرگ شده من سی سه هفتم تازه یخورده شکمم بزرگ شده😐؟

میگم فک کنم هرکسی یجوره چون تو برنامه ام خوندم ک ی کوچولو تو ده هفته درمیاد