عزیزممم به اسی هم گفتم هر روز سوره حجرات بخون ان شاالله صحیح و سالم میاد 😍
چشم ممنون
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گل پسره احتمال زیاد مهراد بزاریم از الان دلم واسش غش میره خدایا
من چاقم ۸۰ ک بودم باردار شدم سر دخترم.ولی از ۵و۶ شکمم دراومد
اره ولی تو اینترنت ک خوندم نوشته بود از تو ده هفته یکم شکم درمیاد و باید لباسای ازادتر بپوشی . ازاون طرف اکثرا ۴ماه یا۴ماه ب بعد شکم دراوردن ... نمیدونم توکل بخدا
تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
با همیم تقریبا...کی بهت تاریخ زایمان داده؟من تاریخم اول اردیبهشت ه ولی دکترم میگه ۲۲ فروردین ...
ب من اول گفتن دو اردیبهشت ولی فکر کنم بر اساس سونو ان تی میگن ک اونجا زده ۲۹ فروردین منم دوس داشتم اردیبهشتی باشه ولی خوب چاره چیه هر چیه سالم و سلامت باشه حالا تو سزارین میکنی یا طبیعی؟