2821
2789
عنوان

بارداری 🌰

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 83 پست
استرس نداشته باش منم همش میگفتم از الان چرا شکم دراوردم چرا چاق شدم متاسفانه استرس کار هر روزمون شده ...

اره بخدا ادم انگار هی دنبال اینکه ی عیب وایراد پیداکنه . خداروشکر ک همش بیخود بوده 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
هرکی یجور نگرانه منم ۱۶ هفتم ‌. مبگم چرا شکم ندارم. نکنه جنین اصن رشد نکرده ‌هووووووف

خخخخ منم هی میگم چرا انقدر شکم دراوردم دکترم میگه یکی میاد میناله میگه چرا شکم ندارم یکی ام مثل تو میاد میگم چرا شکم دارم میگم از دست شما آدم خندش میگیره خخخ

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش عزیزم من سر بچه اولم بد ویارم بودم تا ۶ ماهگی شکم نداشتم هیچ وزنم کم کرده بودم شلوار جین ...

عزیزززم . خداحفظش کنه برات گلم . اره منم میگم خواست خداهرچی باشه همونه الکی استرس بدیم ب خودمون ک چی... خدابزرگه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
خخخخ منم هی میگم چرا انقدر شکم دراوردم دکترم میگه یکی میاد میناله میگه چرا شکم ندارم یکی ام مثل تو م ...

اخه میدونی هرکدومش ی فکر داره . من دراوردم . میگم خدایی نکرده بچه چیزیش نشده باشه بعد من بادکرده باشم فقط ذهنم سمت این میره 

اره بخدا ادم انگار هی دنبال اینکه ی عیب وایراد پیداکنه . خداروشکر ک همش بیخود بوده 

باورت نمیشه همین الانم استرس گرفتم ک چرا بچم زیاد تکون نمیخوره یه بارم اینجوری شده بودم تا دو روز بلا تکون نخورد منو ب سکته انداخت اخر پیش دکتر و سونو رفتم گفتن هیچی نیست سالم سالم بعد از فرداش دوباره تکون خورد الانم دوباره آقا خیلی تنبل شده نمیدونم استرس داشته باشم یا نه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
عزیزززم . خداحفظش کنه برات گلم . اره منم میگم خواست خداهرچی باشه همونه الکی استرس بدیم ب خودمون ک چی ...

هر روز سوره حجرات رو بخون برای سلامتی خودت و جوجه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
باورت نمیشه همین الانم استرس گرفتم ک چرا بچم زیاد تکون نمیخوره یه بارم اینجوری شده بودم تا دو روز بل ...

نبابا استرس نداشته باش من شنیدم چیز شیرین بخوری تکون میخوره . میگم ک ۹ ماه قشنگ ادم فکروخیال داره . ولی بازم شکر ک همچین نعمت بزرگی خداداده 

هر روز سوره حجرات رو بخون برای سلامتی خودت و جوجه 

مرسی عزیزم حتما 😍

اخه میدونی هرکدومش ی فکر داره . من دراوردم . میگم خدایی نکرده بچه چیزیش نشده باشه بعد من بادکرده باش ...

من شکمم اتقدر سفت میشد هی میگفتم غیر عادی من چون دوتا سقط داشتم چشمم خیلی ترسیده تا سه ماه اول ک هی ب دکترم ز میزدم میگفتم کمرمو دلم خیلی درد میکنه فکر کنم میخوام پریود شم اونم آرومم میکرد میگفت ب خدا ک عادی وای خدا این دو ماهمم میگذشت و این فسقلی سالم میومد بغلم ب خدا راحت میشدم خیلی سخته ب خدا

چ جالب من تا ۴ماهگی شکم نداشتم

خخخخ میگم ک انگار هرکسی ی مدله 

من شکمم اتقدر سفت میشد هی میگفتم غیر عادی من چون دوتا سقط داشتم چشمم خیلی ترسیده تا سه ماه اول ک هی ...

عزیزممم به اسی هم گفتم 

هر روز سوره حجرات بخون ان شاالله صحیح و سالم میاد 😍

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
نبابا استرس نداشته باش من شنیدم چیز شیرین بخوری تکون میخوره . میگم ک ۹ ماه قشنگ ادم فکروخیال داره . ...

اره تا اخرش فقط استرس تو این چند ماه کلی حرص و جوش خوردم ولی دیگه سعی میکنم آروم باشم چون جز ضرر زدن ب بچه هیچ نتیجه ای نداره

من شکمم اتقدر سفت میشد هی میگفتم غیر عادی من چون دوتا سقط داشتم چشمم خیلی ترسیده تا سه ماه اول ک هی ...

عزیزم اره بارداری یختیای خودشو داره ایشالا عین برق وباد بگذره برات . زیادش رفته و کمش مونده . بسلامتی و دلخوش نی نیتو بغل بگیری مامانی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز