2821
2789
عنوان

همسردوم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست

هیچکدومتون بنظرم ناراحت نشی عزیزم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

اصلا عاشق نبوده نه عاشق تو نه عاشق دومی 

اخه میدونی چیه آدم عاشق، که چشاش جز عشقش کسیو نمیبینه(:اون عاشق نبوده حتما نسبت بهت حس داشته اگه عاشقت بود حتا به یکی دیگ فکرم نمیکرد 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیرو اسکل کردی یا واقعا میگی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
تعداد پستت نشون میده سرکاریه

اره بابایا بهتره همه گزارش بزنن تا بترکه بره 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

آره دلش کاروانسراست

میتونه  تو رو بقیه رو همه رو جابده 

عروسیشم برو 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان دغدغه ات اينه كه اونو بگيره تورو دوست داره يا نه؟؟؟؟

خدا وكيلي؟؟؟؟ بزن جرش بده غلط كرده عاشق كس ديگه بشه وقتي تو توي زندگيش هستي 

مگه يه ادم چند بار عاشق ميشه؟؟؟

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

بله میتونه شمارو هم دوست داشته باشه.همه میتونن.خودتم میتونی نگو نه شاید اصلا بهش فکر نکردی.کار درستو کردی چون خویشتن داری کرداما.طرف شما خویشتن داری نداشته.خب ادما میتونن همزمان عاشق چندین نفر باشن.مرد و زن هم نداره.اما خویشتن داری و تعهد مهمه ک نزاری اتفاق بیفته.

حرفایی که زدم از خودم نبودا از دکتر شیری شنیدم

بقیرو اسکل کردی یا واقعا میگی 

اسکول نکرده متاسفانه هست همچین ادمایی که میگن هم تو رو دوست دارم هم اونو دنیا و ادماش خیلی پیچیدس 

هفت ميليارد ادم یه جور اتفاقاتی میفته تو زندگیمون که اگه بخونی شاخ در میاری(:

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
اره میخواد هوو بیاره بعدم میگه تو راهم میخوام،

بگو گوه خوردي من ديگه تورو دوست ندارم بعدشم طلاق

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز