2821
2789
عنوان

همسردوم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست
نه بابا تو ببخش الان گوشي شوهرم حالت پروازه ميگم نكنه ميترسيده دوست دختري كسي پيام بده يا بزنگه گذاش ...

تو حامله ای زود حساس میشی اینجور فکر و خیال نیار تو سرت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم💕 بیخیالش گوشی شوهرته شاید خستس نمیخاد کسی مزاحمش شه (:

اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پرواز يني چي

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پر ...

نمیدونم والا بیدار شد ازش بپرس عزیزم نمیخام با این وضعیتت(بارداریت) یه چی بگم که ناراحت شی😙

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
نمیدونم والا بیدار شد ازش بپرس عزیزم نمیخام با این وضعیتت(بارداریت) یه چی بگم که ناراحت شی😙

😔❤️

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پر ...

عزیزم من الان دیدم پستتو خب گلم بدبخت گوشیشو میزاره حالت پرواز تا کسی نتونه بهش زنگ بزنه ک بتونه بخوابه

عزیزم من الان دیدم پستتو خب گلم بدبخت گوشیشو میزاره حالت پرواز تا کسی نتونه بهش زنگ بزنه ک بتونه بخو ...

اوهوم صب ازش پرسيدم 

البته اولش كه باهاش حرف نميزدم باهاش قهر بودم گفت پاشو بريم حموم بيايم صبونه بخوريم گفتم حرف نزن كهاعصابم خورده ميزنم نصفت ميكنم پرسيد چرا گفتم ديشب خواب ديدم يه زن ديگه داري ازت طلاق گرفتم الانم تا نيم ساعت باهام حرف نزن😂

2825
2823
2791
2779
2792