صهیلین مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 عنوان همسردوم | مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست زن دوم میگیره میگه عاشق شدم و دل باختم آخه واسه منم عاشق شد بنظرتون کدوم عشق واقعیه اولی ک من باشم یا دومی بگید میتونه منم دوست داشته باشه اگه اونو بگیره 1399/11/11 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 نه بابا تو ببخش الان گوشي شوهرم حالت پروازه ميگم نكنه ميترسيده دوست دختري كسي پيام بده يا بزنگه گذاش ... تو حامله ای زود حساس میشی اینجور فکر و خیال نیار تو سرت
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 من هميشه ميگم ايشالا هرچي خائنه بميره ولي خب ايشالا شوهر شما سر عقل بياد ممنونم
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 عزیز دلم💕 بیخیالش گوشی شوهرته شاید خستس نمیخاد کسی مزاحمش شه (: اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پرواز يني چي ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2989 اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پر ... نمیدونم والا بیدار شد ازش بپرس عزیزم نمیخام با این وضعیتت(بارداریت) یه چی بگم که ناراحت شی😙 در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 نمیدونم والا بیدار شد ازش بپرس عزیزم نمیخام با این وضعیتت(بارداریت) یه چی بگم که ناراحت شی😙 😔❤️ ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 همتون حتما برام دعاکنید چ اونایی ک مسخره کردین چ اونایی ک دلداری دادین از همتون ممنونم ک جواب دادین ،💔🙄
haalee عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2340 اخه هميشه ي خدا كه اينقد گوشيش دستشه و زنگ ميخوره ديوونم ميكنه الان يهو تا ميرسه خونه ميزاره حالت پر ... عزیزم من الان دیدم پستتو خب گلم بدبخت گوشیشو میزاره حالت پرواز تا کسی نتونه بهش زنگ بزنه ک بتونه بخوابه
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 عزیزم من الان دیدم پستتو خب گلم بدبخت گوشیشو میزاره حالت پرواز تا کسی نتونه بهش زنگ بزنه ک بتونه بخو ... اوهوم صب ازش پرسيدم البته اولش كه باهاش حرف نميزدم باهاش قهر بودم گفت پاشو بريم حموم بيايم صبونه بخوريم گفتم حرف نزن كهاعصابم خورده ميزنم نصفت ميكنم پرسيد چرا گفتم ديشب خواب ديدم يه زن ديگه داري ازت طلاق گرفتم الانم تا نيم ساعت باهام حرف نزن😂 ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰