2821
2789
عنوان

همسردوم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست
اره واقعا واي من برم از اين تاپيكا  افسردگي حاملگي گرفتم  اصن سر هيچ و پوچ گريه ميكنم اي ...

حامله ای عزیزم؟! اگ حامله ای این جور تاپیکا نیا واس روحیه خودتو بچت تاثیر بدی میزاره 

به شوهرت همه چبو توضی بوده بگو باردار حساسن زود گیر میدن قهر میکنن و.... شاید درکت کنه

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رو نمیری با این تاپیک هات

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
اصلا هم سرکاری نیست مگه بیکارم ک سرکارتون بزارم  یا موضوعم سرکاریه منم ب همون نفس عزیز گفتم&nb ...

میدونم سرکاری نیس متاسفانه): خب بلخره اونم قانع شد فک کنم ک سرکاری نیس

نه به زن ربطی نداره اون کار خودشو میکنه

چرا بابا پس چی میگفتن زن باید اجازه بده ینی باید زن برگه رو امضا کنه ک شوهرش بتونه دوباره ازدواج کنه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
حامله ای عزیزم؟! اگ حامله ای این جور تاپیکا نیا واس روحیه خودتو بچت تاثیر بدی میزاره  به شوهرت ...

اره عزيزم شيش ماهمه 

توضيح ميدم نميفهمه 

الان ديدم گوشيش حالت پرواز گذاشته باز نشستم گريه كردم ولي خوابه نميشه ازش بپرسم چرا گوشيشو خالت پرواز گذاشته؟؟؟ ميترسه كي بهش زنگ بزنه كه من نبايد ببينم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اره عزيزم شيش ماهمه  توضيح ميدم نميفهمه  الان ديدم گوشيش حالت پرواز گذاشته باز نشستم&nbs ...

عزیز دلم💕

بیخیالش گوشی شوهرته

شاید خستس نمیخاد کسی مزاحمش شه (:

ببخشید واقعا 

نه بابا تو ببخش الان گوشي شوهرم حالت پروازه ميگم نكنه ميترسيده دوست دختري كسي پيام بده يا بزنگه گذاشته حالت پرواز

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
تو حامله ای دعاکن مشکلم حل بشه خدا دعا شمارا مستجاب میکنه

من هميشه ميگم ايشالا هرچي خائنه بميره 

ولي خب ايشالا شوهر شما سر عقل بياد 

متاسفم برای خودم که با چه آدمهایی حرف میزنم ک حتی نمیتونن ادمو درک کنن نمیتونین مرحم باشید نمک ب زخم ...

وقتی گفتی دوتا بچه داری ترجیح دادم نظر ندم😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

2823
2791
2779
2792