صهیلین مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 عنوان همسردوم | مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست زن دوم میگیره میگه عاشق شدم و دل باختم آخه واسه منم عاشق شد بنظرتون کدوم عشق واقعیه اولی ک من باشم یا دومی بگید میتونه منم دوست داشته باشه اگه اونو بگیره 1399/11/11 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2989 اره واقعا واي من برم از اين تاپيكا افسردگي حاملگي گرفتم اصن سر هيچ و پوچ گريه ميكنم اي ... حامله ای عزیزم؟! اگ حامله ای این جور تاپیکا نیا واس روحیه خودتو بچت تاثیر بدی میزاره به شوهرت همه چبو توضی بوده بگو باردار حساسن زود گیر میدن قهر میکنن و.... شاید درکت کنه در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 مگه زن نباید اجازه بده ک شوهر دوباره ازدواج کنه؟ نه به زن ربطی نداره اون کار خودشو میکنه
آوین92 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1962 از رو نمیری با این تاپیک هات با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2989 اصلا هم سرکاری نیست مگه بیکارم ک سرکارتون بزارم یا موضوعم سرکاریه منم ب همون نفس عزیز گفتم&nb ... میدونم سرکاری نیس متاسفانه): خب بلخره اونم قانع شد فک کنم ک سرکاری نیس در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
نفس14683 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 نه به زن ربطی نداره اون کار خودشو میکنه چرا بابا پس چی میگفتن زن باید اجازه بده ینی باید زن برگه رو امضا کنه ک شوهرش بتونه دوباره ازدواج کنه آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 حامله ای عزیزم؟! اگ حامله ای این جور تاپیکا نیا واس روحیه خودتو بچت تاثیر بدی میزاره به شوهرت ... اره عزيزم شيش ماهمه توضيح ميدم نميفهمه الان ديدم گوشيش حالت پرواز گذاشته باز نشستم گريه كردم ولي خوابه نميشه ازش بپرسم چرا گوشيشو خالت پرواز گذاشته؟؟؟ ميترسه كي بهش زنگ بزنه كه من نبايد ببينم ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 اره واقعا واي من برم از اين تاپيكا افسردگي حاملگي گرفتم اصن سر هيچ و پوچ گريه ميكنم اي ... ببخشید واقعا
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 اره عزيزم شيش ماهمه توضيح ميدم نميفهمه الان ديدم گوشيش حالت پرواز گذاشته باز نشستم&nbs ... تو حامله ای دعاکن مشکلم حل بشه خدا دعا شمارا مستجاب میکنه
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2989 اره عزيزم شيش ماهمه توضيح ميدم نميفهمه الان ديدم گوشيش حالت پرواز گذاشته باز نشستم&nbs ... عزیز دلم💕بیخیالش گوشی شوهرتهشاید خستس نمیخاد کسی مزاحمش شه (: در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 ببخشید واقعا نه بابا تو ببخش الان گوشي شوهرم حالت پروازه ميگم نكنه ميترسيده دوست دختري كسي پيام بده يا بزنگه گذاشته حالت پرواز ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
صهیلین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 18 پولدار شوهرت اخه ما هشتمون گرو نهمونه وضعش بدنیست
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3843 تو حامله ای دعاکن مشکلم حل بشه خدا دعا شمارا مستجاب میکنه من هميشه ميگم ايشالا هرچي خائنه بميره ولي خب ايشالا شوهر شما سر عقل بياد ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28985 متاسفم برای خودم که با چه آدمهایی حرف میزنم ک حتی نمیتونن ادمو درک کنن نمیتونین مرحم باشید نمک ب زخم ... وقتی گفتی دوتا بچه داری ترجیح دادم نظر ندم😔 کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️