2777
2789
عنوان

تاخیر در جواب دادن به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 110 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بدی هاشو بگید .آخه میخوام یکم تشنه بشه بهم .قصدم بد نیست و میخوام علاقش بیشتر بشه و با خودش بگه ...

اتفاقا اونموقع میگه معلوم‌نییت سرش با کی گرمه که جواب منو نمیده 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بدیش چیه 

دختره فک میکنه سرت گرمه یکی دیگه رو داری 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وای جواب پسرا چقد خنده داره😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

نسبت ب میزان شعور شخص مقابلت ؛ رفتار کن 

البته؛  اگر جسارتا شخص مقابلت جزو مخاطبان اصلیه کتاب بیشعوریه ، پس در این حالت ؛ ب فکر حفظ ارزش های خودت باش و شخصیتت رو برای ی ادمی ک در سطح تو نیست پایین نیار 

نه ازت سرد میشه ،نکن این کارو اون اگه بخواد واسه آینده اش روی شما حساب باز کنه باید بیشتر با هم مکالمه کنین تا اخلاقای هم دستتون بیاد ،فکر نکن خبریه

هر چیز که در جستن آنی آنی!
ن بابا  ب این کار میگن چس کلاس  قشنگ سروقت جوابشو بده

نه نه اصلا نمیخوام معلوم کنم که کلاس میزارم.چون میدونه بعضی وقتا کتاب میخونن میخوام اینو بهونه کنم

بنظرمن وقتی زود جواب بدی یعنی میفهمه چقدر بهش احترام میزاری و چقدر براش ارزش قایلی ودوسش داری...ولی وقتی دیر ج بدی تو ذهنش احساس خوبی بهش نمیده ......ولی خیلی خیلی زود هم ن ...ن ک هول کنی😅...متعادل باش...

هر وقت پیام رو خوندید و فرصت داشتید جواب بدید. این جور کارا عواقب بدی داره و اغلب باعث دلسردی میشه...بهتره همه چیز منطقی باشه...این کار درست نیست

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
میشه بدی هاشو بگید .آخه میخوام یکم تشنه بشه بهم .قصدم بد نیست و میخوام علاقش بیشتر بشه و با خودش بگه ...

اصلا اینطور نمیشه با خودش میگه این ک حالا اینطوری می‌کنه معلوم نیست بعدا میخواد چیکار کنه اون هرچقدرم دیر جواب داد شما زود جوابشو بده نهایتا تا ۱۰ دقیقه بعد اینطوری خیلی بهتره

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)