2777
2789
عنوان

تاخیر در جواب دادن به دختر

1709 بازدید | 110 پست

سلام من به یکی از دختران فامیل که پیام داده بودم و نظرشو در مورد ازدواج پرسیده بودم .اونم نزدیک دو هفتس فعلا جواب نداده ولی بعضی وقتا من پیام میدم و درمورد موضوعاتی صحبت میکنیم .الان میبینم که اون پیام میده بهم و متن میفرسته

یه نفر میگفت زود جواب نده بزار چند ساعت بگذره یا یه روز بگذره بعدش .منم فکر میکنم که اگر این کار رو کنم بیشتر پیگیر میشه .به نظرتان همون دقیقه جواب بدم؟ بدی و خوبی این کار رو بفرمایید

دیر جواب دادن اصلا نتیجه خوبی ندارد از من بشنو استارتر

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه از مردی که دیر جواب میداد کم کم سرد میشدم تو دوران مجردیم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

اسی اینکه گوشیو دیر جواب میدن یا پیامکو سال دیگه جواب میدن دیگه خز شده 😑😑😑

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

یسریا فکر میکنن دیر جواب دادن کلاس داره در حالی که اگه واقعا اون لحظه کاری نداری و جواب نمیدی نشون از بیشعوریه.

اگه وقتی پیام میده بیکارهستی قاعدتا باید جواب بدی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام.

نه اصلا دیر جواب ندین سعی کنین زمانش متناسب باشه نه دیر نه زود

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
دیر جواب دادن اصلا نتیجه خوبی ندارد از من بشنو استارتر

میشه بدی هاشو بگید .آخه میخوام یکم تشنه بشه بهم .قصدم بد نیست و میخوام علاقش بیشتر بشه و با خودش بگه چرا جواب نمیده

زود جواب بدید اگه دیر جواب بدید و طرفتون دختر عاقلی باشه حتما بلاک میکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ