2777
2789
عنوان

تاخیر در جواب دادن به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 110 پست
بیست سوالیه؟🙄😐 چرا باید امضا و پروفایل کاربرا رو حفظ باشم؟🤔 من پروف خودم یادم میره عاقا🤦🏻‍♀️

👌🌹

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، اشتباه میکنی. 

باشه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

اسی هر چه سنگین تر بهتر  برای هر دو 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

نه انقدر زود جواب بدین که بگه همش گوشی دستشه نه انقدر دیر که دلسرد بشه . چون اکثر خانما اگه دیر بهشون جواب بدی فکر میکنن اهمیتی براتون ندارن

من فکر میکنم این خانم دوستتون داره وگرنه پیام نمیداد فقط نگران شغلتونه باتوجه ب اینکه در جریان تاپیکهاتون هستم. میشه بگید چندسالشه؟

لطفا لایک نکنید ممنون.