سلام چیکار کنم چه دعایی بخونم که مشکل گشا باشه... بخت گشا باشه .. واقعا خسته ام از لحاظ فکری و روحی نیاز به ازدواج خوب دارم ولی موردای خوب پیدا نمیشن .. خسته شدم بگید چیکار کنم ... بارها دعا خوندم چله گرفتم نذر کردم برای فرشته نامه نوشتم حتی پیش یه دعا نویس رفتم .. ولی هنوز هیچی نشده..الانم ۲۸ سال دارم دانشگاه رفتم کارشناسی دارم ولی بیکارم
تو حاشیه مفاتیح شرح داده شده اما اگر خواستی فهرست و بگردی نوشته بازشدن بسته شده بعد که پیدا کردی دقیق باید بنویس و همیشه همراهت باشه تا به نتیجه برسید توی مفاتیح ما صفحه۵۲۰هستش شمارو نمیدونم
دعا رو نمیدونم ولی من یه روز برا خواهرم دعا میکردم و تو ذهنم ب ازدواجش فکر میکردم به هفته نکشید براش خواستگار اومد البته قبول نکرد😐 دعای دیگرانم خیلی تاثیر داره
نه عزیزم بعضی مواقع ما خودمون لگد به بختمدن میزنیم مثلا یه خواستگاری میاد که باب میل ما ...
نه این بنده خدا خواستگار زیادی نداشت. اما کلا این موضوع وجود داره... یکی ازدواج نکردن، یکی بچه دار نشدن، یکی پولدار نشدن، ووووو تو تقدیر ادم ها هست. و میگن صلاحه که نشه
سلام عزیزانی که مشکل دارند و گرفتارند دعانویس فقط ایشون خود معجزه ست تمام کاراش به محض اینکه قلم میزنه تو کمترین زمان نتیجه میده کارش حرف نداره معرکه ست بی برو برگرد بدون ردخور انقدر انسان شریف و درستی نفسش حقه مشکلتون حل شد برای اموات فاتحه بفرستین اینم شمارشه ۰۹۱۰۴۶۲۳۴۴۰