سلام چیکار کنم چه دعایی بخونم که مشکل گشا باشه... بخت گشا باشه .. واقعا خسته ام از لحاظ فکری و روحی نیاز به ازدواج خوب دارم ولی موردای خوب پیدا نمیشن .. خسته شدم بگید چیکار کنم ... بارها دعا خوندم چله گرفتم نذر کردم برای فرشته نامه نوشتم حتی پیش یه دعا نویس رفتم .. ولی هنوز هیچی نشده..الانم ۲۸ سال دارم دانشگاه رفتم کارشناسی دارم ولی بیکارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موکل روحانی داریم واسه هر سوره و هر ایه... اینا خوبن ولی موکل های شیطانی اجنه ها که اون دعاهارو استفاده کنه میاد ناخواسته به زندگیش و افسردگی و اینا میاره
این ستارگان وماه وخورشید واختران است که ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"
موکل روحانی داریم واسه هر سوره و هر ایه... اینا خوبن ولی موکل های شیطانی اجنه ها که اون دعاهارو استف ...
اصلا نمیدونستم ومتاسفانه اعتقاد انچنانیم نداشتم ولی شاید همون ها هستن که شبها باعث سردرد و خوابهای بد و بختک و اینا میشه چجوری باید ازشون دوری کنم الان؟؟؟؟
اصلا نمیدونستم ومتاسفانه اعتقاد انچنانیم نداشتم ولی شاید همون ها هستن که شبها باعث سردرد و خوابهای ب ...
اونا از ترس تغذیه میکنن میتونن تله پاتی کنن باهات اگه بترسی یا غمگین بخوابی اره بختک میشن .... سرکتاب بگیر اونم فقط پیش استاد معشوف بهت میگه کی پیشته کی نیست یادت نره پیش کس دیگه ای نری ... دعا نزاااار بالا سرت....
این ستارگان وماه وخورشید واختران است که ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"