2777
2789
عنوان

چه دعایی کنم که بخت گشا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 116 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا فکر میکنین فرشته ها نامه رو میخونن؟ اینارو استادای پولکی تو کانالا یاد دادن...... منظور ا ...

دختر خوب فرشتگان مسئول  محافظت و هماهنگی تمام موجودات روی زمین هستن 

شما چه بنویسی چه تو دلت ازشون بخوای واست انجامش میدن

شما به مدت ۵۰ روز روزی ۱۰۰ بار تکرار کن  به لطف الهی روز به روز به خرید خانه نزدیکتر میشوم&nbs ...

یعنی خونه دار بشم برا حاجتات ۱۰۰۰صلوات میفرسم ممنون خواهری دعام کن

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
موکل چیه؟

موکل روحانی داریم واسه هر سوره و هر ایه... اینا خوبن ولی موکل های شیطانی اجنه ها که اون دعاهارو استفاده کنه میاد ناخواسته به زندگیش و افسردگی و اینا میاره 

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"
دختر خوب فرشتگان مسئول  محافظت و هماهنگی تمام موجودات روی زمین هستن  شما چه بنویسی چه تو ...

فرشته اصلا وجود نداره همون سلول ها و یه همچین چیزای توی بدن هستن 

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"
موکل روحانی داریم واسه هر سوره و هر ایه... اینا خوبن ولی موکل های شیطانی اجنه ها که اون دعاهارو استف ...

اصلا نمیدونستم ومتاسفانه اعتقاد انچنانیم نداشتم ولی شاید همون ها هستن که شبها باعث سردرد و خوابهای بد و بختک و اینا میشه چجوری باید ازشون دوری کنم الان؟؟؟؟

البته بخاطر ترسم دعا نوشتن برام نزارم زیر سرم؟

لایک نکنید                      
یعنی خونه دار بشم برا حاجتات ۱۰۰۰صلوات میفرسم ممنون خواهری دعام کن

عشقم عزیزم شما اگه به کائنات بهترین انرژی هارو بدی شک نکن که بهترینا واست انجام میشه 

من کسی نیستم منم بنده حقیر خدا هستم 

ولی ببین کجا کار خوب کردی ‌که خداوند  مورد لطفش هستی 

ممنونم یاعلی 

میشناسی شما ارمنی یهودی؟ اصلا هستن ؟ چی بگم والا

یهودی ها سفلی هستن مشخصات بهشون ندین چون هر چند روز باید یکیو سحر کنن مجبورن میان از شما استفاده میکنن کسی نباشه

حتما شرایطت بهتره ازنظر حرفای چرت وپرت مردم بیکار وخانواده خوبی داری شاغلی؟

من شاغلم و تنها زندگی میکنم

خونوادم یه شهر دیگه‌ان

همه افراد که نباید ازدواج کنن،اگه ازدواج نکنیم چی میشه مگه؟!!!

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
اصلا نمیدونستم ومتاسفانه اعتقاد انچنانیم نداشتم ولی شاید همون ها هستن که شبها باعث سردرد و خوابهای ب ...

اونا از ترس تغذیه میکنن میتونن تله پاتی کنن باهات اگه بترسی یا غمگین بخوابی اره بختک میشن .... سرکتاب بگیر اونم فقط پیش استاد معشوف بهت میگه کی پیشته کی نیست یادت نره پیش کس دیگه ای نری ... دعا نزاااار بالا سرت....